Ο όμιλος εταιρειών Global Events δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2007 και πλαισιώθηκε από έμπειρα στελέχη, με εξειδίκευση και καριέρα στο συνεδριακό τουρισμό, & εταιρικών ταξιδιών.


Η ανάπτυξη της Global Events είναι άρτια συνδεδεμένη με το ανθρώπινο δυναμικό της, καθώς έχει επενδύσει στα πιο δυναμικά, έμπειρα και ικανά στελέχη. To ανθρώπινο δυναμικό του ομίλου αποτελείται από 14 στελέχη, πλαισιωμένα από αρκετούς εξωτερικούς συνεργάτες, οι οποίοι καλύπτουν άριστα όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της εταιρείας, ικανοποιώντας πλήρως τις ανάγκες των πελατών.


Στην πορεία της Global Events από την ίδρυση της, και με σκοπό την μεγιστοποίηση αλλά και την εξειδίκευση των παρεχόμενων τουριστικών υπηρεσιών καθώς και των υπηρεσιών μετακίνησης, δημιουργήσαμε την εξειδικευμένη εταιρεία παροχής τουριστικών προγραμμάτων Via Volta in & out Travel Services, η οποία είναι μέλος του ομίλου της Global Events. Η πορεία της την καθιστά μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στο συνεδριακό τουρισμό, γεγονός που έχει πιστοποιηθεί το 2012 από το ΕΛΟΤ με ISO 9001: 2008 για την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών.


Στόχος της Global Events αποτελεί η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, με σκοπό τόσο την επίτευξη των στόχων όσο και την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών με τρόπο & ποιότητα που ξεχωρίζουν.


Η επίτευξη των στόχων και η επιτυχία της κάθε εκδήλωσης, αποτελεί για εμάς την επιβράβευση των προσπαθειών μας πρώτα και πάνω από όλα και για αυτό τον λόγο το πελατολόγιό μας αποτελείται από τις πιο απαιτητικές Διεθνείς Επιστημονικές Εταιρείες & κυβερνητικές υπηρεσίες, τις  μεγαλύτερες Ελληνικές Επιστημονικές Εταιρείες, Φαρμακευτικές Εταιρείες, κορυφαίους επαγγελματικούς φορείς &  ιδιωτικές επιχειρήσεις καθιστώντας την εταιρεία μας ανταγωνιστική σε διεθνή επίπεδο. Για τον ανωτέρω λόγο οι δραστηριότητες του ομίλου μόνο στον τομέα των επιστημονικών εκδηλώσεων έχουν λάβει τόπο σε 49 πόλεις 16 χωρών.


Η αξιοπιστία, ο επαγγελματισμός, η εμπιστοσύνη, ο διακριτικός χειρισμός, η ευελιξία, η ανθρώπινη σχέση, είναι από τις πλέον βασικές αξίες που έχουν καλλιεργηθεί μεταξύ της Global Events και των πελατών της τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Αντιλαμβανόμενοι την συνεχή αλλαγή των απαιτήσεων εφαρμόζουμε καινοτομία παρέχοντας: 

Πολύγλωσση εξυπηρέτηση

Online συστήματα διαχείρισης εγγραφών και διαμονών για συνέδρια

Online πλατφόρμες διαχείρισης Abstract

Σύστημα διαχείρισης Newletter

Δημιουργία & διαχείριση των πιο δυναμικών ιστοσελίδων


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

- Διοργάνωση συνεδρίων

- Εταιρικών ταξιδίων

- Ταξιδίων επιβράβευσης

- Εταιρικών συναντήσεων

- Εταιρικών παιχνιδιών

- Ειδικών εκδηλώσεων

- Σχεδιασμός & Υλοποίηση ολοκληρωμένων διαφημιστικών προγραμμάτων

- Δημόσιες σχέσεις

- Προβολή, διαφήμιση, διαχείριση κρίσεων

- Διοργάνωση υπαίθριων δραστηριοτήτων

 

 

GLOBAL EVENTS

ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Σταδίου 50 Α, 55535,

Πυλαία Θεσσαλονίκη

Τηλ : 2310 247743 | 2310 247745 

Fax :2310247746

E-mail: info@globalevents.gr

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ

Αγγέλου Μεταξά 21

Εμπορικό Κέντρο Galleria, Α’ όροφος, Γραφ. 10, 

16675, Γλυφάδα, Αθήνα

Tηλ:210 3250260  

Fax: 210 3250260

E-mail: athens@globalevents.gr