Η Goldair Congress εξειδικεύεται στη διοργάνωση συνεδρίων, ημερίδων, ταξιδιών κινήτρων, εκδηλώσεις προώθησης – παρουσίασης προϊόντων και ποικίλων άλλων εκδηλώσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντας πλήρεις πιστοποιημένες υπηρεσίες ποιότητας ISO που εξασφαλίζουν την απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσής σας σε όλες τις εκφάνσεις της.
 
 Η Goldair Congress είναι ενεργό μέλος του HAPCO (Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων) και έχει διοργανώσει μερικά από τα πλέον επιτυχημένα συνέδρια διεθνούς εμβέλειας στην Ελλάδα. Κλειδί της επιτυχίας της είναι ο συνδυασμός των απαραίτητων οικονομικών, υλικών και τεχνικών προδιαγραφών με τη γνώση, τον επαγγελματισμό και τον ενθουσιασμό ενός εκλεκτού ανθρώπινου δυναμικού.
 
Διαθέτουμε πλήρη τεχνική υποδομή υποστήριξης για κάθε μεγέθους διοργάνωση. Έχουμε σχεδιάσει ένα ειδικό πρόγραμμα για την κάλυψη των εξειδικευμένων αναγκών των συνεδρίων. Παρέχουμε αγοραστική δύναμη και ισχύ διαπραγμάτευσης, αλλά και τη γνώση της αγοράς που μας χαρίζει η πολυετή μας εμπειρία στο συνεδριακό χώρο.

Η ομάδα των έμπειρων και καταξιωμένων επαγγελματιών που στελεχώνουν την εταιρία μας καλύπτει το ευρύ φάσμα ειδικοτήτων που απαιτούν οι σύνθετες και διαφορετικές ανάγκες διοργάνωσης ενός συνεδρίου. Η συνέπεια, η αξιοπιστία και η δυναμικότητα χαρακτηρίζουν κάθε μέλος της Goldair Congress, με αποτέλεσμα την πάντα άριστη οργάνωση, την παροχή ευέλικτων και λειτουργικών λύσεων και τη σταθερά υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.   

Αποστολή και φιλοσοφία

Στην Goldair Congress διαθέτουμε:

 • Πολυετή εμπειρία στην οργάνωση των συνεδρίων, των ταξιδιών κινήτρων και άλλων εξειδικευμένων εκδηλώσεων
 • Διαπραγματευτική ισχύ μέσω της άψογης σχέσης μας με τα ξενοδοχεία και με άλλους προμηθευτές
 • Εξειδικευμένο λογισμικό πρόγραμμα βάσης δεδομένων στην εταιρία μας αλλά και στον τόπο διεξαγωγής της εκδήλωσής σας
 • Βαθειά γνώση του διεθνούς και εγχώριου ταξιδιωτικού περιβάλλοντος

Οι εξειδικευμένες ανάγκες και επιθυμίες σας αποτελούν το αντικείμενο της οργανωτικής στρατηγικής μας:

 • Προτείνουμε την πλέον κατάλληλη εκδήλωση για την επίτευξη των συγκεκριμένων κάθε φορά στόχων σας.
 • Σχεδιάζουμε εκδηλώσεις που εντάσσονται αποτελεσματικά στο γενικό πλαίσιο της επικοινωνίας σας.
 • Βελτιστοποιούμε τον προϋπολογισμό σας με ένα οικονομικά αποδοτικό πρόγραμμα.
 • Παρέχουμε αξιοπιστία, μέγιστη ευελιξία και λειτουργικότητα.
 • Επιβλέπουμε με λεπτομέρεια και αυστηρότητα όλες τις πλευρές της εκδήλωσής σας από την αρχή ως και το τέλος της, από τις βασικές της ανάγκες ως τις μικρές εκείνες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Η Goldair Congress είναι τμήμα της Goldair Tourism S.A., μέλους του Ομίλου Goldair, ο οποίος προσφέρει πολύπλευρες υπηρεσίες στους τομείς της Μεταφοράς και του Τουρισμού από το 1955 και διαρθρώνεται από τις ακόλουθες εταιρίες:

Goldair S.A. / Αποκλειστικός αντιπρόσωπος ξένων Αεροπορικών Εταιρειών
Εξειδικευμένα τμήματα
- Goldair Chartering: Εκμίσθωση αεροσκαφών

Goldair Tourism S.A.

- Goldair Congress
- Goldair Incentives Department
- Goldair Corporate & Travel Services Department

Goldair Cargo S.A.
Goldair Handling S.A.
Brinks Aviation Security Services S.A.
 

Υπηρεσίες

 • Επιλογή και διαμόρφωση του χώρου διεξαγωγής
 • Οργάνωση, επίβλεψη και συντονισμός Επιστημονικού Προγράμματος / Οικονομικών και λογιστικών στοιχείων (προϋπολογισμός, εξεύρεση χορηγών & πηγών χρηματοδότησης, απολογισμός : εσόδων - εξόδων) / Εμπορικής έκθεσης / Προφορικών & Αναρτημένων Εργασιών, Ομιλιών, Διαλέξεων
 • Πλήρης γραμματειακή υποστήριξη : πριν, κατά την διάρκεια & μετά το πέρας της Εκδήλωσης
 • Σχεδιασμός, επιμέλεια και εκτύπωση όλων των συνεδριακών εντύπων
 • Προβολή και προώθηση του συνεδρίου στα ΜΜΕ
 • Οργάνωση συνεντεύξεων τύπου
 • Πλήρης οπτικοακουστική κάλυψη και διερμηνεία.
 • Τεχνολογία πληροφορικής
 • Διοργάνωση ειδικών εκδηλώσεων
 • Μετακίνηση και διαμονή των συμμετεχόντων
 • Επιμέλεια μετακίνησης, διαμονής & κοινωνικών εκδηλώσεων των προσκεκλημένων ομιλητών

Ιατρικά Συνέδρια Εξωτερικού
Όπως δείχνει η λίστα των επιτυχημένων συνεδρίων που έχει στο ενεργητικό της, η Goldair Congress προσανατολίζεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα Ιατρικά Συνέδρια του εξωτερικού. Εξασφαλίζουμε ολοκληρωμένες προτάσεις για τη συμμετοχή, μετακίνηση και διαμονή των στελεχών και των ειδικών προσκεκλημένων σας. Αναλαμβάνουμε την προ-κράτηση ξενοδοχείων και αεροπορικών θέσεων καθώς και τη διαδικασία εγγραφών στο συνέδριο και το τουριστικό πρόγραμμα. Καλύπτουμε όλες τις σύνθετες οργανωτικές και εκτελεστικές πλευρές του συνεδρίου σας: η άψογη ροή της εκδήλωσης σας επιτρέπει να ασχοληθείτε απερίσπαστοι με την ουσία των ιατρικών θεμάτων που σας απασχολούν αλλά και να απολαύσετε την ψυχαγωγική πλευρά της δίχως την παραμικρή έγνοια για τις πρακτικές λεπτομέρειες.
 
Ταξίδια Κινήτρων (Incentives)
Η επιλογή νέων προορισμών αλλά και ο εντατικός σχεδιασμός ελκυστικών προγραμμάτων είναι τα συστατικά που μας έχουν καθιερώσει ανάμεσα στους πλέον καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο των Incentives (Ταξίδια Κινήτρων).
   
Αντλούμε ιδέες από επιτυχημένα διεθνή προγράμματα, ενώ φροντίζουμε για την καταλληλότερη επιλογή και την αρμονική συνεργασία με αντιπρόσωπους και ξενοδοχεία που έχουν δοκιμαστεί και εγγυώνται ποιοτικές υπηρεσίες σε συμφέρουσες τιμές.
 
Για την ψυχαγωγία αλλά και το δέσιμο της ομάδας, οργανώνουμε πληθώρα πρωτότυπων δραστηριοτήτων στη φύση, όπως κυνήγια θησαυρού, πεζοπορίες και διαδρομές με ποδήλατα βουνού, ράφτινγκ, καγιάκ και team building.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ταξίδια που διατηρούν αμείωτη την επιθυμία των επιλεγμένων στελεχών και πελατών σας να συμμετέχουν και να αντλούν μοναδικές εμπειρίες.

   
Goldair Congress S.A.
1o χλμ. Λεωφόρος Παιανίας – Μαρκοπούλου
Τ.Κ. 190 02, Παιανία
Τ.Θ. 126
 
Τηλ: 210-3274570-9
Φαξ: 210-3311021
Email: congress@goldair.gr
URL: www.goldair.gr