Η Triaena Tours & Congress αποτελεί την κορυφαία επιλογή για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών σχετικών  με τη διοργάνωση Συνεδρίων, εταιρικών εκδηλώσεων και ταξιδιωτικών πακέτων.

Ιδρύθηκε το 1959, με την ονομασία Triaena Travel, και λειτουργούσε αρχικά ως ταξιδιωτικό γραφείο. Στη συνέχεια, η εταιρεία μετονομάστηκε σε Triaena Tours & Congress και έγινε πρωτοπόρος στην οργάνωση Συνεδρίων.

Το 2017, προστέθηκαν νέοι μέτοχοι ενώ διευθύνων σύμβουλος ανέλαβε ο Γιάννης Τσέρτος, ο οποίος ξεκίνησε την αναδιοργάνωση της εταιρείας με την ένταξη νέων ανθρώπων στο δυναμικό αλλά και με μια στρατηγική rebranding και επανασχεδιασμού υπηρεσιών.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, και οι ανανεωμένες υπηρεσίες σε συνδυασμό με τους υψηλού κύρους προμηθευτές εγγυάται την επιτυχία της κάθε εκδήλωσης ή Συνεδρίου.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

Το κλειδί για την επιτυχημένη διοργάνωση ενός Συνεδρίου είναι ο συνδυασμός τεχνογνωσίας, οργάνωσης, εμπειρίας και σύμπνοιας με τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα. Η  Triaena Tours & Congress, εγγυάται την άψογη διοργάνωση του Συνεδρίου από τον αρχικό προγραμματισμό  έως και την εφαρμογή του, δημιουργώντας κάθε φορά μια ιστορία επιτυχίας.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

 • Μελέτη, Σχεδιασμό & Οργάνωση του Συνεδρίου
 • Ολοκληρωμένες λύσεις – προτάσεις οργάνωσης
 • Συνεδριακές αίθουσες στις εγκαταστάσεις της εταιρείας πλήρως εξοπλισμένες
 • Δημιουργία και διαχείριση χορηγικών πακέτων και budget
 • Διαχείριση Επιστημονικού Προγράμματος και Περιλήψεων
 • Ολοκληρωμένη επικοινωνία του Συνεδρίου
 • Τουριστικές Υπηρεσίες

Η TRIAENA TOURS & CONGRESS ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ:

Σύνολο Συνεδρίων: 1.200 (Πανελλήνια, Πανευρωπαϊκά & Παγκόσμια)

Σύνολο Συνέδρων: 450.000  άτομα

Σύνολο Συνόδων Μελών: 120.000  άτομα

Σύνολο Εκθετών: 6.900 εταιρείες

Η Triaena Tours and Congress A.E., με 58 χρόνια δυναμικής παρουσίας στο χώρο των τουριστικών υπηρεσιών και με το πλέον φιλικό και εξειδικευμένο προσωπικό, παραμένει αφοσιωμένη  στην εξυπηρέτηση των αναγκών του σύγχρονου ταξιδιώτη, επαγγελματία ή ιδιώτη, πάντα με σεβασμό και αξιοπιστία.  Με εξειδίκευση  στον VIP τουρισμό, η εταιρεία προσφέρει πλήθος υπηρεσιών καλύπτοντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Προσφέρονται υπηρεσίες ενοικίασης ιδιωτικών γιοτ ή και ιστιοπλοϊκών σκαφών, υπηρεσίες φύλαξης και ασφάλειας, μεταφορές με λιμουζίνες, κρατήσεις σε εστιατόρια, παροχή βοηθητικού προσωπικού, ξεναγών έτσι ώστε οι διακοπές των ονείρων σας να γίνουν πραγματικότητα.

Το νεοσύστατο επαγγελματικό κέντρο της Triaena Tours & Congress επί της Λεωφόρου Μεσογείων 15, οργανώνει και φιλοξενεί Εταιρικές Συναντήσεις, Συνεντεύξεις Τύπου, Εκδηλώσεις Προώθησης  Προϊόντων αλλά και κάθε είδους θεματικές εκδηλώσεις.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, συνολικής έκτασης 1.000τμ, μπορούν να φιλοξενηθούν συναντήσεις 10-15 ατόμων αλλά και εκδηλώσεις μέχρι και 150 ατόμων ενώ υπάρχει και η δυνατότητα ενοικίασης πλήρως εξοπλισμένων γραφείων τα οποία είναι ιδανικά για επαγγελματικές συναντήσεις.

Όλες οι αίθουσες του Business Center είναι εξοπλισμένες με  τα πλέον σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα ενώ οι in-house υπηρεσίες που παρέχονται σας λύνουν τα χέρια και σας επιτρέπουν να οργανώσετε και να διεκπεραιώσετε οποιαδήποτε επιχειρηματική σας δραστηριότητα απλά και άμεσα.

Συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις μας παρέχονται

 • Ενοικίαση γραφείων
 • Internet
 • Κινητό τηλέφωνο με ελληνικό αριθμό
 • 24ωρη γραμματεία

 

Triaena Tours & Congress S.A.

 
Μεσογείων 15, 11526 Αμπελόκηποι, Αθήνα

Tηλ: 210 - 7499300
Φαξ: 210 - 7713795
E-mail: info@triaenatours.gr
URL: http://www.triaenacongress.gr/