ΔΕΘ - HELEXPO A.E.

   

   

HELEXPO
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 

Τα Διεθνή Συνεδριακά Κέντρα της Θεσσαλονίκης «Ιωάννης Βελλίδης» και «Νικόλαος Γερμανός» ανήκουν στην HELEXPO AE, η οποία με την εμπειρία των 80 χρόνων στην οργάνωση και υποστήριξη εκθέσεων, συνεδρίων και ποικίλων άλλων εκδηλώσεων, αποτελεί την ηγέτιδα στην Ελληνική Αγορά της Εκθεσιακής και Συνεδριακής Βιομηχανίας.

Τα Διεθνή Συνεδριακά Κέντρα της HELEXPO βρίσκονται στo κέντρο της Θεσσαλονίκης και αποτελούν μοναδικούς συνεδριακούς χώρους συνδυάζοντας την άνεση, την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα. Με εύκολη πρόσβαση από κάθε σημείο της πόλης, 15χλμ. από το αεροδρόμιο Μακεδονία, 3χλμ. από το σιδηροδρομικό σταθμό, 2χλμ. από το λιμάνι και με χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, τα Διεθνή Συνεδριακά Κέντρα της HELEXPO αποτελούν μια ολοκληρωμένη λύση για συνέδρια, επαγγελματικές, κοινωνικές, πολιτικές καθώς και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Το μέγεθος, η λειτουργικότητα, η ασφάλεια, η εύκολη πρόσβαση, η δυνατότητα στάθμευσης, η άψογη και έμπειρη εξυπηρέτηση, η θέση τους στο κέντρο της πόλης, καθιστούν τα Συνεδριακά Κέντρα της HELEXPO, ως τους ιδανικούς χώρους για το Συνέδριό σας.

Τα Διεθνή Συνεδριακά Κέντρα της HELEXPO μπορούν να φιλοξενήσουν 3.500 άτομα σε μία συνολική έκταση 4.300 τ.μ. με τη δυνατότητα παράλληλης λειτουργίας έκθεσης. Η χωρητικότητα της μεγαλύτερης αίθουσας είναι 2.100 άτομα, σε θεατρική διάταξη.

Το Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», ένας από τους μεγαλύτερους συνεδριακούς χώρους στα Βαλκάνια, διακρίνεται για τη λειτουργικότητα και την άνεση που προσφέρει, καθώς οι χώροι του διαμορφώνονται και προσαρμόζονται ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των πελατών. Διαθέτει πέντε πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες: Θεσσαλονίκη και Αλέξανδρος χωρητικότητας 500 θέσεων η κάθε μία, Ελλοπία 800 θέσεων, Κάσσανδρος και Φίλιππος 150 θέσεων η κάθε μία και Ολυμπιάς 150 θέσεων. Οι τρεις πρώτες αίθουσες σε πλήρη ανάπτυξη προσφέρουν τη δυνατότητα 2.100 θέσεων σε θεατρική διάταξη. Το roof-garden του μπορεί να φιλοξενήσει δεξίωση 1000 ατόμων.

Το Συνεδριακό Κέντρο «Νικόλαος Γερμανός», ένας ιδιαίτερος συνεδριακός χώρος συνολικής χωρητικότητας  720 ατόμων, διαθέτει τέσσερις αίθουσες, τις αμφιθεατρικές «Α» και «Β» των 400 και 100 θέσεων αντίστοιχα, την αίθουσα «C» των 120 θέσεων και τη «D» των 60 θέσεων.

Και στα δύο Συνεδριακά Κέντρα, για την ολοκληρωμένη και άψογη διεξαγωγή συνεδρίων και άλλων εκδηλώσεων, διατίθενται: γραφεία τύπου, business center, γραφεία οργανωτών και ομιλητών, χώροι φιλοξενίας υψηλών καλεσμένων.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της HELEXPO σε συνεργασία με επιλεγμένους παρόχους των πιο σύγχρονων τεχνικών οπτικοακουστικών μέσων, και των πιο απαιτητικών υπηρεσιών εστίασης παρέχουν συνεδριακές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Η HELEXPO διαθέτει ακόμα, μία ξεχωριστή αίθουσα την «CORONA», στο κέντρο των εγκαταστάσεων της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη, ανεξάρτητη, κατάλληλη για κάθε μορφής εταιρική ή κοινωνική εκδήλωση, χωρητικότητας 300 ατόμων σε θεατρική διάταξη και την αίθουσα «Ε1», στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO PALACE, των Αθηνών, χωρητικότητας 400 θέσεων σε θεατρική διάταξη.
 
Η HELEXPO είναι μέλος των παρακάτω διεθνών φορέων:

  • Διεθνής Ένωση Εκθέσεων (UFI)
  • Διεθνής Ένωση Διοργανωτών Εκθέσεων & Εκδηλώσεων (ΙΑΕΕ)
  • Διεθνής Ένωση Συνεδριακών Κέντρων (AIPC)
  • Διεθνής Ένωση Συνεδρίων (ICCA)
  • Ευρωπαϊκή Ένωση Τουριστικών Εκθέσεων (ITTFA)

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΗΕLEXPO Α.Ε.
Εγνατίας 154
546 36  Θεσσαλονίκη


Τηλ: +30 2310 291 213, 291 151
Φαξ: +30 2310 291 674
Εmail: congresses@helexpo.gr
URL: www.helexpo.gr
 
Υπεύθυνη Επικοινωνίας:
Θεοδώρα Κανακίδου,
Διευθύντρια Συνεδρίων και Εκδηλώσεων