POLIS THESSALONIKI CONVENTION CENTRE

   

   

Σας καλωσορίζουμε στο Polis Thessaloniki Convention Centre, το υπερσύγχρονο και μοναδικό πρότυπο συνεδριακό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σε ένα χώρο όπου ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του κτιρίου αξιοποιεί άριστα τόσο την κατανομή του φυσικού φωτισμού σε όλες τις αίθουσες, όσο και την πανοραμική θέα που προσφέρει η τοποθεσία.

Πλαισιωμένο από κήπους, εξωτερική πισίνα, parking 550 θέσεων και υπαίθριους χώρους, το POLIS αποτελεί την ιδανική επιλογή για την κάλυψη εκδηλώσεων υψηλών απαιτήσεων.

FIRST IMPRESSION
Από την πρώτη στιγμή μπορείτε εύκολα να αντιληφθείτε τα μοναδικά πλεονεκτήματα του χώρου. Τα φωτεινά και  περίτεχνα διακοσμημένα φουαγιέ, καθώς και το lounge bar κάτω από τον εντυπωσιακό θόλο, δημιουργούν ένα πολυτελές και ταυτόχρονα φιλικό περιβάλλον. Οι χώροι είναι ιδανικά διαμορφωμένοι για την υποδοχή αλλά και την εκτόνωση των συμμετεχόντων σε κάθε εκδήλωση.

MEETINGS AND CONVENTIONS
Οι αίθουσες του συνεδριακού κέντρου έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχουν τις βέλτιστες συνθήκες παρακολούθησης, με εφαρμοσμένη μελέτη ακουστικής άνεσης, σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα και μεταφραστικές καμπίνες. Όλες οι αίθουσες του POLIS προσφέρουν  αμεσότητα πρόσβασης σε φουαγιέ και υπαίθριους χώρους ενώ διαθέτουν φυσικό φωτισμό και μοναδική θέα. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός τους διακρίνεται από το μεγάλο ύψος και την οπτική επαφή  προς κάθε σημείο χωρίς την παρεμβολή από κολώνες. Όλες οι αίθουσες είναι ιδανικές για να φιλοξενήσουν από μικρά σεμινάρια και meetings μέχρι ημερίδες και διεθνή συνέδρια με ανάγκες παράλληλων εργασιών και εκθεσιακού χώρου.

POLIS EVENTS
Γεμάτοι όρεξη και ιδέες, οι άνθρωποι του POLIS σας περιμένουν για τον σχεδιασμό της εκδήλωσής σας, φροντίζοντας να αποτελέσει ένα μοναδικό και επιτυχημένο γεγονός. Η εξειδίκευση, οι ειδικές υποδομές, και ένα φάσμα οργανωμένων υπηρεσιών, διασφαλίζουν ένα άρτιο αποτέλεσμα.

POLIS EXHIBITION
Το Polis έχει σχεδιαστεί ώστε να μετατρέπεται σε ένα άρτιο εκθεσιακό κέντρο. Έτσι μπορεί και φιλοξενεί ιδανικά κάθε έκθεση, είτε υπάγεται στα πλαίσια ενός συνεδρίου είτε πρόκειται για αυτόνομο γεγονός. Η μεταβλητότητα του χώρου σας προσφέρει πολλαπλές επιλογές διάταξης, στηριζόμενες στις συγκεκριμένες απαιτήσεις κάθε εκδήλωσης. Η άμεση πρόσβαση στις αίθουσες του Συνεδριακού Κέντρου, αυτοκινήτων και εξοπλισμών μεγάλου όγκου, διευρύνει τις λειτουργικές δυνατότητες  τους ακόμα και για τις πιο απαιτητικές διοργανώσεις.

POLIS TASTES
Σε έναν άρτια εξοπλισμένο χώρο 700 τ.μ, λειτουργεί η υψηλών προδιαγραφών κουζίνα, σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας. Εδώ, η ομάδα των καταξιωμένων chefs παρασκευάζει όλες τις γαστριμαργικές συνθέσεις του Polis.
 
POLIS BANQUET
Σε ένα πολυτελές περιβάλλον συνδυάζουμε την τέχνη της φιλοξενίας, την εμπειρία της διοργάνωσης και το άψογο σέρβις. Για κάθε  μέγεθος δεξίωσης υπάρχει και η ιδανική αίθουσα. Οι διακοσμητικές εναλλαγές μεταξύ των αιθουσών ανανεώνουν την διάθεση των επισκεπτών, ενώ στις συνεδριακές διοργανώσεις διασφαλίζεται η άμεση μετάβαση από το επιστημονικό στο κοινωνικό σκέλος. Επίσης, πολυθεματικές ψυχαγωγικές προτάσεις πλαισιώνουν κάθε είδους διοργάνωση.
 
POLIS GARDENS
Οι κήποι με φόντο το ηλιοβασίλεμα στον Θερμαϊκό κόλπο διαμορφώνουν το ιδανικό σκηνικό εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού, όπως gala dinners, cocktail receptions και coffee breaks. Έτσι, το Polis σας χαρίζει με τον καλύτερο τρόπο την δυνατότητα εκμετάλλευσης του Μεσογειακού σκηνικού του.

POLIS CATERING CONCEPTS
Με την υπηρεσία Polis Catering Concepts μπορείτε να απολαύσετε τις γεύσεις και την εξυπηρέτηση του Polis σε κάθε χώρο. Ο επιλεγμένος εξοπλισμός και η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών, μεταφέρουν αυτούσια την ταυτότητα του Polis, καλύπτοντας άριστα κάθε διοργάνωση υψηλών απαιτήσεων.

VIP LEVEL
Ένα επίπεδο ειδικά σχεδιασμένο για συναντήσεις, συσκέψεις και  φιλοξενία διοργανωτών και VIP προσκεκλημένων. Αποτελείται από δύο πολυτελείς σουίτες με υδρομασάζ, σαλόνι υποδοχής και χώρο ανάπαυσης, οι οποίες επικοινωνούν με ένα prive lounge και ανεξάρτητο φουαγιέ.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΥΠΟΔΟΜΕΣ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • 8 σύγχρονες αίθουσες συνολικής χωρητικότητας 2500 ατόμων
 • Γραμματεία 6 θέσεων
 • Μόνιμες μεταφραστικές καμπίνες
 • Οθόνες και βιντεοπροβολείς οροφής
 • VIP lounge με σύνδεση σε δύο σουίτες και ανεξάρτητο φουαγιέ
 • Εκθεσιακοί χώροι με δυνατότητα εισόδου αυτοκινήτων, τρόλεϊ και εξοπλισμών
 • Wi-fi (ασύρματο Internet)
 • Χώρος στάθμευσης 550 θέσεων
 • Τεχνική υποστήριξη και εξοπλισμός
 • Μετακίνηση συνέδρων και επισκεπτών
 • Special events και shows
 • Οργάνωση μουσικών και ψυχαγωγικών προγραμμάτων

 

   

Polis Thessaloniki Convention Centre
Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής
Κόμβος Ν. Ρυσίου
Τ.Θ.348 Θέρμη
570 01, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310-850000
Fax: 23920-72068
E-mail: info@polisconvention.gr
URL: http://www.polisconvention.gr/
F: http://www.facebook.com/polis.convention

Υπεύθυνοι Επικοινωνίας:
Καραβασίλης Ευριπίδης, Διευθύνων Σύμβουλος
E-mail: polis@polisconvention.gr
Μάνος Ζαγαρτζιλής, Sales Manager
E-mail: sales1@polisconvention.gr
Άντζυ Περπερίδου, Sales Executive
E-mail: sales@polisconvention.gr