Η τέχνη της χαλάρωσης

Ένα πραγματικά μεγαλοπρεπές ξενοδοχείο, που έχει κερδίσει επάξια τη φήμη υπεροχής του. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το AQUILA RITHYMNA BEACH, κέρδισε τα περισσότερα βραβεία από φιλοξενούμενους και διεθνείς οργανισμούς σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο ξενοδοχείο της Ελλάδας.

Τα Κρητικού, χωριάτικου στυλ δωμάτια με κήπο και το παραδοσιακό κεντρικό κτίριο, περικλείονται από τεράστιους κήπους, που είναι γεμάτοι χρώμα και έχουν διασκορπισμένα ώριμα δέντρα, τα οποία προσφέρουν μια φιλόξενη σκιά υπό τον ζεστό ήλιο. Το Rithymna Beach διαθέτει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ενός όμορφου χωριού της Κρήτης – από την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη μέχρι και ένα πρωτότυπο ελαιοτριβείο.
 
Εξίσου σημαντικό με το όμορφο περιβάλλον, είναι το προσεκτικό αλλά συνάμα διακριτικό προσωπικό μας. Από τις καμαριέρες μέχρι τους managers, η ποιότητα των παρερχομένων υπηρεσιών σε συνδυασμό με το προσωπικό τους άγγιγμα, συνθέτουν το στοιχείο εκείνο, που κάνει τόσους πολλούς από τους φιλοξενούμενους μας, να επιθυμούν να μας επισκεφτούν και πάλι τον επόμενο χρόνο.

Αυτό το μεγαλοπρεπές ξενοδοχείο διαθέτει μια από τις πιο εκτεταμένες συλλογές τύπων φιλοξενίας – από τα δωμάτια του κεντρικού κτιρίου, τις σουίτες και τις βίλες τύπου bangalows, μέχρι τα Royal Pavilions με τις ιδιωτικές πισίνες!

Τα πιο αξέχαστα γεγονότα, στο νησί της Κρήτης...

Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου για διασκέψεις και επίσημα γεύματα, έχουν φιλοξενήσει πολυάριθμες διεθνείς συνεδριάσεις, σεμινάρια και συνέδρια. Οι αίθουσες διασκέψεων, φιλοξενούν από 12 έως 350 άτομα και είναι εξοπλισμένες με τεχνικές εγκαταστάσεις. Όλες οι αίθουσες διασκέψεων έχουν φυσικό φως και προσφέρουν εντυπωσιακή θέα προς τη θάλασσα και το κήπο.

Η επαγγελματική αλλά και συνάμα φιλική εξυπηρέτηση, σε συνδυασμό με τα υπέροχα γεύματα, τη ψυχαγωγία και τις αθλητικές εγκαταστάσεις, εγγυώνται τη διοργάνωση των πιο αξέχαστων γεγονότων στο νησί της Κρήτης.

Στους φιλοξενούμενους διατίθεται άφθονος χώρος στάθμευσης.

Οι τεχνικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν:

  • Βήμα / αναλόγιο
  • Προβολείς
  • Bίντεο προβολέα
  • Flip charts
  • Μεγάλη βίντεο οθόνη
  • Βίντεο τηλεόραση / οθόνη
  • Προβολείς διαφανειών
  • Μικρόφωνα (ενσύρματα & ασύρματα)

   
Aquila RITHYMNA BEACH 5*
Αδελιανός Κάμπος, Ρέθυμνο Κρήτης   
Τ.Κ.:74 100, Τ.Θ.181, Ελλάδα
 
Τηλ: (+30)28310-74040
Φαξ: (+30)28310-71049
E-mail: sales.congr@aquilahotels.com
URL: www.aquilahotels.com

Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
Κωνσταντίνος Σηφάκης, Senior Sales Manager

Aquila Hotels & Resorts (Athens Office):
Τηλ: 210-6773356-7
E-mail: marketing@aquilahotels.com

Υπεύθυνη Επικοινωνίας:
Μαριάννα Μπελαλίδου, Υπεύθυνη Μάρκετινγκ