Πρόσφατα ανακαινισμένο, το Capsis είναι ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, ιδανική επιλογή, για όποιο λόγο κι αν επιλέξετε να επισκεφτείτε τη συμπρωτεύουσα.

Είτε ως επισκέπτες σε περίοδο διακοπών ή είτε ως επιχειρηματίες σε επαγγελματικό ταξίδι, εδώ θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε. Τα 407 δωμάτια του ξενοδοχείου προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Ο μεγαλύτερος όγκος δωματίων έχει ριζικά ανακαινισθεί και επιπλωθεί από επαγγελματίες διακοσμητές, ενώ σε όλους τους χώρους υπάρχει δυνατότητα δωρεάν ασύρματης δορυφορικής σύνδεσης στο Internet.

Επιλέξτε ανάμεσα στα νέα εντυπωσιακά executive rooms, τα λειτουργικά club business, τα ατμοσφαιρικά club elegance και τα διαχρονικά club classic δωμάτια ή ανάμεσα στις ευρύχωρες και πολυτελείς junior και executive σουίτες. Το Capsis Hotel, επίσης, προσφέρει άνετη και ασφαλή πρόσβαση σε Α.Μ.Ε.Α.

Επίσης, διαθέτει υπόγειο, φυλασσόμενο parking, business office εξοπλισμένο με υπολογιστές, εκτυπωτές και σαρωτές, υπαίθρια πισίνα που λειτουργεί τους καλοκαιρινούς μήνες και ανανεωμένο All Day Bar και Pool Bar.

Συνεδριακό Κέντρο 19 Αιθουσών
Συνολική χωρητικότητα άνω των 2.000 σύνεδρων με δυνατότητα φιλοξενίας από 4 έως 500 άτομα σε πολλά στιλ διάταξης και δωρεάν ασύρματο internet.

Όλες οι αίθουσες είναι ανώγειες με φυσικό φως και πλήρη τεχνολογικό εξοπλισμό, υπηρεσία διερμηνέα και σύγχρονο σύστημα φωτισμού. Οι αίθουσες δεν έχουν κολόνες κι άλλα εμπόδια που εμποδίζουν στη διάταξη του κάθε συνεδρίου. Κάθε χώρος πολλαπλών χρήσεων βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με την κουζίνα για να σερβίρονται τα φαγητά άμεσα και ζεστά.
 
Συγκριτικό πλεονέκτημα του Capsis είναι το congress lobby 700 τ.μ στον ημιώροφο του ξενοδοχείου που συνδέει πέντε αίθουσες εκδηλώσεων. Το Congress Lobby είναι ιδανικός χώρος για την τοποθέτηση stands από τους διαφημιζόμενους συνεργάτες- σπόνσορες του εκάστοτε συνεδρίου.
 
Υπηρεσία Stay Late
Το Capsis είναι το μόνο ξενοδοχείο που παρέχει τη δυνατότητα της υπηρεσίας Stay Late για βραδινή αναχώρηση από το δωμάτιο στις 20:00.

Irene’s piano bar
Χώρος πολυτελής και ανανεωμένος. Ποικιλία 65 διαφορετικών whiskeys, 40 είδη εντυπωσιακών cocktails και ιδιαίτερη κάβα κρασιών 33 γεύσεων. Πιάτα πρωτότυπα και service εξαιρετικό που ικανοποιούν κάθε επισκέπτη. Μουσική μοναδική με τους Δημήτρη Γιαννακάκη, Γιάννη Ποταμιάνο και Αθηνά Μάλλη οδηγούς στις «νυχτερινές πτήσεις» στο ελληνικό ποιοτικό τραγούδι.

   
Capsis Hotel Thessaloniki
Μοναστηρίου 18,
Θεσσαλονίκη, 546 29
 
Τηλ: 2310-596800
Τηλ (χωρίς χρέωση): 800 11 521321
Fax: 2310-510555
E-mail: capsishotel@capsishotel.gr
URL: www.capsishotel.gr
 
Τμήμα Εκδηλώσεων:
E-mail: event@capsishotel.gr

Τμήμα Πωλήσεων:
E-mail: sales@capsishotel.gr

Τμήμα διαφήμισης:
E-mail: marketing@capsishotels.gr

Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
Ζαφείρης Αραμπατζής