Η InterCatering, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και πιο άρτια οργανωμένες μονάδες που δραστηριοποιούνται 25 χρόνια στο χώρο της μαζικής εστίασης.
Κατέχει  πρωταγωνιστικό ρόλο στις εκδηλώσεις υψηλών προδιαγραφών και αποτελεί εγγύηση για να στεφθεί κάθε εκδήλωση με απόλυτη επιτυχία.

Η εμπειρία της εταιρείας επεκτείνεται στον τομέα φιλοξενίας δεξιώσεων όπου έχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης εκδηλώσεων σε 10 βασικούς χώρους που έχει συνεργασία, αλλά και στο σύνολο των χώρων και κτημάτων που διατίθενται για πραγματοποίηση δεξιώσεων.

Συνεργαζόμενοι χώροι:
- ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ/Αίθουσα Banquet – έως 500 άτομα
- BLE (Άλιμος) 2 χώροι  - έως 2.500 άτομα
- MANSION EVENTS (Γλυφάδα) 1 χώρος – έως 600 άτομα
- ΚΤΗΜΑ DELAGO (Λαγονήσι)  1 χώρος – έως 1.500 άτομα
- ΚΤΗΜΑ 48 (Ανάβυσσος) 1 χώρος – έως 450 άτομα
- ΠΟΙΑΘ (Μικρολίμανο) 3 χώροι – έως 150 άτομα
- ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (Αθήνα) 1 χώρος – 400-600 άτομα

Έχει τη δυναμική να αναλαμβάνει εκδηλώσεις και σε χώρους επιλογής του πελάτη εντός ή εκτός Αττικής. Σημαντικός αριθμός εκδηλώσεων πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διάφορα νησιά της χώρα μας όπως Μύκονος – Σαντορίνη – Πάρος – Ικαρία – Σίφνος – Σέριφος – Κέρκυρα – Λευκάδα – Σκορπιός – Κάρπαθος – Ύδρα – Σπέτσες.

Ακόμα, σε δημόσιους χώρους, μουσεία, αθλητικά κέντρα όπως Tae Kwon Do, Ποδηλατοδρόμιο, Ζάππειο  Μέγαρο, ΟΑΚΑ, Ολυμπιακό Στάδιο, Καλλιμάρμαρο Στάδιο, Αρχαιολογικό Μουσείο, Πολεμικό Μουσείο, Βυζαντικό Μουσείο.


Η εμπειρία της εταιρείας επεκτείνεται και στον τομέα της λειτουργίας χώρων καθημερινής εστίασης, με συνεργασίες με διάφορους ιδιωτικούς φορείς  για την καθημερινή σίτιση του υπαλληλικού προσωπικού τους, ενώ λειτουργεί και κυλικεία-εστιατόρια με τη μορφή υποκαταστήματος.

Βασικό παράδειγμα τέτοιας συνεργασίας είναι το ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, του οποίου η αποκλειστική διαχείριση των χώρων εστίασής του έχει ανατεθεί στην InterCatering από τον Σεπτέμβριο του 2010 έως και σήμερα. Συγκεκριμένα η εταιρεία μας διαχειρίζεται τα 13 bars και αίθουσες παραστάσεων/αμφιθέατρα που λειτουργούν στο Μέγαρο. Τα τελευταία 5 χρόνια έχουμε λειτουργήσει τα συγκεκριμένα σημεία σε ώρες παραστάσεων, συνήθους χωρητικότητας 2.000 έως 4.000 επισκεπτών.

Συμμετοχές/Συνεργασίες
Η InterCatering είναι περήφανο μέλος του EPCAS (European Party Caterer Association) και η μοναδική Ελληνική εταιρεία που συμμετέχει στον Πανευρωπαϊκό Σύνδεσμο. Μέσω αυτής της συμμετοχής, η εταιρία μας διατηρεί ένα σημαντικό μέσο επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων και τεχνικών, με τις σημαντικότερες εταιρείες catering της Ευρώπης.

Εταιρική Κοινωνική ευθύνη
-    Waste: Το 2014 η εταιρεία κατέκτησε το “Χάλκινο” πιστοποιητικό, για την ευαισθησία της στον τομέα της διαχείρισης αποβλήτων μέσω της συμμετοχής της στον EPCAS.
-    Περιβαλλοντική μέριμνα: Ακολουθούνται διαδικασίες για την προστασία του υπεδάφους, του αέρα και του νερού.
-    Υποστήριξη τοπικής κοινωνίας: Με διάθεση εργασίας στους κατοίκους της περιοχής, προμήθεια πρώτων υλών από  τοπικούς παραγωγούς, με χορηγίες σε συλλόγους ευπαθών ομάδων της περιοχής
-    Ευρύτερη κοινωνική δράση: Συνεργασίες με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, όπως το “Μπορούμε" 

 

Σημαντικές εκδηλώσεις

* 4 ήμερη διοργάνωση του Κέντρου Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» με θέμα “Μεταμόρφωσις” – 100.000 επισκέπτες.
* 4ήμερη διοργάνωση του Κέντρου Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» για τα εγκαίνια του Πάρκου – 18.000 συνολικά επισκέπτες
* Εγκαίνια της Νέας Ολυμπιακής – 7.000 άτομα
* 17η Διάσκεψη ΟΑΣΕ, ανάθεση από το Υπουργείο Εξωτερικών μέσω δημόσιου διαγωνισμού – 8.000 συνολικά άτομα για 7 ημέρες.
* 11η Biennale Νέων Καλλιτεχνών, ανάθεση μέσω δημόσιου διαγωνισμού – 120.000 επισκέπτες σε διάστημα 10 ημερών.
* Σύνοδος  Κορυφής Ηγετών  Ευρωπαϊκών Κρατών – 5.000 άτομα σε 3 ημέρες
* 2ήμερο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τίτλο «European Maritime Day» – 1.750 συνολικά άτομα
* Διεθνές συνέδριο Oriflame – 3.850 άτομα
* Εορτασμός του 1ου έτους λειτουργίας του Διεθνούς Αερολιμένος “Ελ. Βενιζέλος” – 5.860 καλεσμένοι
* Εορτασμός των 130 χρόνων του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών – 900 καλεσμένοι.
*Test events για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, σε 4 διαφορετικές Ολυμπιακές εγκαταστάσεις για έναν μήνα during a period of one month – 16.000 people
* Φιλοξενία των “Αθανάτων” της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004  - 350 άτομα
* Gala της εταιρείας Coca Cola 3E με θέμα “Top Executives” – 330 καλεσμένοι


   
INTERCATERING
Ξάνθου 3, Τ.Κ. 166 74 Γλυφάδα
Τηλ. 210 8946625
Fax 210 8945819

 

E-mail: info@intercatering.gr
URL: www.intercatering.gr