Η  εταιρεία P.C. PODIMATAS AUDIOVISUAL S.A. αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην παραγωγή μεγάλων εκδηλώσεων-events χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας επαγγελματικό εξοπλισμό Ήχου, Εικόνας και Φωτισμού, με πολυετή εμπειρία στον τομέα της ενοικίασης και πώλησης επαγγελματικών συστημάτων.  Με αυτό τον τρόπο, καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα εκδηλώσεων και παρουσιάσεων με απλές αλλά και εξειδικευμένες απαιτήσεις που την καθιστούν την μοναδική και μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα ικανή να καλύψει τις αυξημένες απαιτήσεις των εκδηλώσεων σε πολλά επίπεδα.

Είναι μέλος του διεθνούς CONGRESS RENTAL NETWORK της BOSCH και αποκλειστικός αντιπρόσωπος του στην Ελλάδα και την Ρουμανία. Επίσης μέλος της ελίτ των διοργανωτών συνεδρίων ICCA (International Congress & Convention Association), HAPCO, EFAPCO, ΣΕΤΕ. Η εταιρεία μας εκτός από τον  Βαλκανικό χώρο δραστηριοποιείται στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο για την παραγωγή events, κάλυψη συνεδρίων, διασκέψεων, εκπαιδευτικών, ψυχαγωγικών και διαφημιστικών παρουσιάσεων.

Για το λόγο αυτό, με έδρα την Αθήνα, έχουμε δημιουργήσει υποκαταστήματα στην Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης, στην Ρουμανία, όπου από το 2006 ξεκίνησε η λειτουργία θυγατρικής εταιρείας υπό την επωνυμία “Congress Rental Romania” (μέλος του ομίλου εταιρειών P. C. PODIMATAS AUDIOVISUAL S.A.) και επίσημο μέλος πλέον του Congress Rental Network. (C.R.N.) καθώς και από το 2008 δημιουργήθηκε νέο υποκατάστημα στη Σερβία δίνοντας στους πελάτες μας το πλεονέκτημα άμεσης εξυπηρέτησης των αναγκών διαφόρων εκδηλώσεων εκτός Ελλάδος.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την πλήρη κάλυψη των οπτικοακουστικών αναγκών κάθε εκδήλωσης, συνεδρίου, διάσκεψης, εκπαιδευτικής και ψυχαγωγικής, διαφημιστικής παρουσίασης βασιζόμενη στον εξειδικευμένο εξοπλισμό που διαθέτει. Ειδικευμένο προσωπικό μελετά, προτείνει και δημιουργεί το απαραίτητο οπτικοακουστικό υλικό, για την καλλιτεχνική και σκηνική προσαρμογή του χώρου, σύμφωνα με τις ανάγκες και προτιμήσεις της εταιρείας σας.

Η εταιρεία μας αποτελείται από ειδικά τμήματα παροχής εξοπλισμού και υπηρεσιών, που έχουν ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη και εξέλιξη μιας μεγάλης γκάμας επαγγελματικού εξοπλισμού Ήχου, Εικόνας και Φωτισμού καθώς και παραγωγής, δημιουργίας εικόνας και σκηνογραφίας. Τα τμήματα, σε συνδυασμό μεταξύ τους τόσο στον τομέα των Ενοικιάσεων όσο και τον τομέα Πωλήσεων, εξασφαλίζουν την δυνατότητα κάλυψης ενός ολοκληρωμένου συστήματος υπερσύγχρονου εξοπλισμού Ήχου, Εικόνας, Φωτισμού και παροχής τεχνικών υπηρεσιών σε κάθε χώρο εκδήλωσης είτε συνεδριακού χαρακτήρα ή ειδικών παρουσιάσεων – shows, δημόσιων ομιλιών, καθώς και εκδηλώσεις συναυλιακού χαρακτήρα.
 
H εταιρεία P.P.D.A. (μέλος του ομίλου εταιριών P. C. PODIMATAS AUDIOVISUAL S.A.) δημιουργήθηκε μέσα από την αναζήτηση για μία ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών του πελάτη. Η P.P.D.A. έχει ως αντικείμενο τη συνολική παροχή υπηρεσιών στον κατασκευαστικό τομέα εκθεσιακών χώρων, showrooms εταιρειών, σύνθετων κατασκευών για events, εφήμερων κατασκευών, αλλά και επαγγελματικών χώρων, καταστημάτων, γραφείων κατά κύριο λόγο.

Το συγκεκριμένο αντικείμενο έχει τέτοια δυναμική και προοπτική εξέλιξης, που μας οδήγησε στο να το αποσπάσουμε από την υπάρχουσα δομή της εταιρείας, και να το προωθήσουμε ως μία αυτόνομη εταιρεία, μέλος του ομίλου εταιριών P. C. PODIMATAS AUDIOVISUAL S.A.

   
P.C. PODIMATAS AUDIOVISUAL S.A.
Ελ. Βενιζέλου & Κρυψάνας
19009, Πικέρμι
Αθήνα
 
Τηλ: 210-6036111
Φαξ: 210-6036118
E-mail: sales@podimatas.gr (Τμήμα Πωλήσεων)
rental@podimatas.gr (Τμήμα Ενοικιάσεων)
URL: www.podimatas.gr

Υπεύθυνοι Επικοινωνίας:
Παναγιώτης Ποδηματάς (Διευθύνων Σύμβουλος)
Παναγιώτης Συρίγος (Διευθυντής Ενοικιάσεων)