Η Εxposystem, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία εκθεσιακού marketing, έχει στηρίξει την εκθεσιακή παρουσία χιλιάδων επιχειρήσεων και οργανισμών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, δημιουργώντας τις υποδομές εκατοντάδων εκθέσεων και συμβάλλοντας στην επιτυχία σημαντικών εκδηλώσεων σε όλο το φάσμα της επαγγελματικής, κοινωνικής, πολιτιστικής, οικονομικής, περιφερειακής και πολιτικής δράσης. Η συνεργασία με τα μεγαλύτερα εκθεσιακά κέντρα της Ελλάδος και τους κορυφαίους οργανωτές, διασφαλίζουν την προνομιακή παρουσία του ομίλου στο 85% της ελληνικής αγοράς.
 
Τι προσφέρουμε: Ταχύτητα, ευελιξία, έγκυρο σχεδιασμό, ποιότητα στην κατασκευή, αξιοπιστία στην τήρηση χρονοδιαγραμμάτων και προϋπολογισμού. Για να πετύχει αυτόν τον ισορροπημένο συνδυασμό ποιοτικών και ποσοτικών χαρακτηριστικών, η Exposystem

 • παρακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις και υιοθετεί καινοτομίες
 • φροντίζει την οργάνωση και τις υποδομές της ώστε να ανταποκρίνεται συνεχώς σε μεγαλύτερα και πιο απαιτητικά έργα.

Προσανατολισμένοι στην Εξυπηρέτηση
Στην οικογένεια της Εxposystem συμμετέχουν 130 στελέχη και εργαζόμενοι. Έχουν όλοι την ίδια προσήλωση στην εξυπηρέτηση των πελατών, γιατί γνωρίζουν ότι σ’ αυτήν οφείλεται η επιτυχία της εταιρίας τους. Η εργασία των ανθρώπων της Exposystem εγγυάται τον υψηλότερο βαθμό κατανόησης της εκθεσιακής ανάγκης, την ταχύτητα στην πρόταση λύσεων και την αξιοπιστία προϋπολογισμού και υλοποίησης. Το 70% του ανθρώπινου δυναμικού εργάζεται στην εταιρία πάνω από 7 χρόνια και συγκεντρώνει μεγάλη εμπειρία και εξειδικευμένες γνώσεις.
 
Οργάνωση = ποιότητα
Το επίπεδο οργάνωσης της εταιρίας είναι εφάμιλλο των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών εταιριών και ήταν η πρώτη ελληνική εταιρία που εφάρμοσε διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας και πιστοποιήθηκε γι αυτό. Τα γραφεία της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπως και οι εγκαταστάσεις logistics και τα συνεργεία υλοποίησης επικοινωνούν με ενιαίο πληροφοριακό σύστημα ERP ενώ τα Τμήματα Πωλήσεων και Σχεδιασμού έχουν άμεση πρόσβαση στο αρχειακό υλικό της εταιρίας που καλύπτει σχεδόν το σύνολο των εκθέσεων με αναλυτικές πληροφορίες για τους χώρους, τις τεχνικές και τα σχόλια για  όλες τις κατασκευές.
 
Ο όμιλος
Για να καλύψει εξειδικευμένες ανάγκες των εκθέσεων, η Εxposystem δημιουργεί τον όμιλο εταιριών στον οποίο συμμετέχουν η EXPOWORK και η EXPOLIGHT. Εδρεύουν στην Αθήνα και ασχολούνται αντίστοιχα με την υποστήριξη διοργανωτών εκθέσεων και την εμπορία και εγκατάσταση ηλεκτρολογικών και φωτιστικών υποδομών για εκθέσεις κάθε κλίμακας.
 
Υποδομές
Το κέντρο των δραστηριοτήτων της Εxposystem βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, στη Σίνδο. To κτίριο των 10.000 τετραγωνικών μέτρων στεγάζει το Τμήμα Παραγωγής, τις αποθήκες εκθεσιακού εξοπλισμού, τη Διοίκηση και τα Τμήματα πωλήσεων, σχεδιασμού, γραφικών εφαρμογών και λογιστηρίου. Παράλληλα, η εταιρία διατηρεί υποκατάστημα στην Αθήνα, στην Ανθούσα Αττικής, σε έναν ανανεωμένο και κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο 1.200τ.μ. με Τμήματα πωλήσεων, σχεδιασμού, λογιστηρίου, υλοποίησης και αποθηκευτικού χώρου.
 
Σε όλα τα εκθεσιακά κέντρα με τα οποία συνεργάζεται η Exposystem και στις εταιρίες όπου συμμετέχει, υπάρχουν οργανωμένα Τμήματα Εξυπηρέτησης οργανωτών εκθέσεων και εκθετών, στελεχωμένα με άριστα καταρτισμένο διοικητικό και εργατοτεχνικό προσωπικό.
 
Για τη μεταφορά των κατασκευών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η εταιρία διαθέτει ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα.
 
Η Exposystem είναι πιστοποιημένη κατά ISO9001:2008 για την κατασκευή εκθεσιακών χώρων.
 
Στο επίπεδο των υποδομών, η Exposystem συνεργάζεται με τη διεθνώς καταξιωμένη OCTANORM, του πλέον καινοτόμου και ασφαλούς συστήματος δομής παγκοσμίως, και είναι ο μεγαλύτερος εφαρμοστής των συστημάτων της στην Ελλάδα.
 
Στρατηγικές Συνεργασίες

 • HELEXPO-ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ Α.Ε. (ΔΕΘ – HELEXPO PALACE)
 • Μ.Ε.Δ.Ε. – ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ (Μ.Ε.Κ.)
 • ROTA – ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ (EXPOATHENS – METROPOLITAN EXPO)
 • ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ)

Εκθεσιακά & Συνεδριακά Περίπτερα Ειδικής Κατασκευής
Από 6 έως 5.006 (!)τ.μ., από στεγασμένος έως υπαίθριος, από την Ελλάδα έως τον υπόλοιπο κόσμο, από λιτής έως πολύπλοκης και υψηλών προδιαγραφών κατασκευής, ο εκθεσιακός σας χώρος βρίσκει τη θέση του στη δημιουργικότητα μας!
 
Με αφοσιωμένους και υψηλής τεχνογνωσίας και εμπειρίας ανθρώπους δουλεύουμε σε συνεργασία μαζί σας, θέτοντας τις σωστές ερωτήσεις και ακούγοντας τις ανάγκες και τις ιδέες σας. Με ειδικούς σύμβουλους και συνεργάτες προτείνουμε τις αισθητικά πιο προηγμένες και αρχιτεκτονικά πιο ευρηματικές και λειτουργικές λύσεις για τη διαμόρφωση του εκθεσιακού σας χώρου, απεικονίζοντάς τες σε τρισδιάστατο περιβάλλον.

Λαμβάνοντας υπόψη το χώρο, τις ανάγκες και το κόστος κατασκευής αναλύουμε τις εικαστικές και λειτουργικές απαιτήσεις και προτείνουμε κατασκευαστικές λύσεις που αξιοποιούν τις δυνατότητες προβολής σας, παρέχοντας δυνατότητα μεταφοράς και αποθήκευσης.

Με τις εργονομικές και λειτουργικές φόρμες μοντέρνου εξοπλισμού πλαισιώνουμε το χώρο και «ξεχωρίζουμε» στο γενικό design ενώ με την εφαρμογή και την ενσωμάτωση των σύγχρονων τεχνολογιών σε μέσα προβολής και φωτισμό ενισχύουμε την «προσωπικότητα» του εκθεσιακού χώρου.

Στην Exposystem, χρησιμοποιούμε την δημιουργική μας εμπειρία για να υλοποιήσουμε το δικό σας όραμα!
 
Διοργανωτές Εκθέσεων
Η Exposystem αποτελεί την πρότυπη εταιρία ολοκληρωμένων εκθεσιακών συστημάτων. Aπό την αρχή της ίδρυσής της Exposystem, η αποκλειστική συνεργασία της με τη Helexpo στην κατασκευή των τυποποιημένων δομών αλλά και οι πολυετείς μόνιμες συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οργανωτές εκθέσεων, εκθεσιακούς φορείς και εκθεσιακά κέντρα στην Ελλάδα αποτελούν την «ζωντανή» απόδειξη για τις αισθητικά προηγμένες, σύγχρονες και πρακτικές κατασκευαστικές λύσεις.

Στην Exposystem, σας παρέχουμε άμεσα εξειδικευμένες, ποιοτικές και αποτελεσματικές προτάσεις για  την ολοκληρωμένη εγκατάσταση της έκθεσης με την αναγκαία υποδομή και τις επιπρόσθετες υπηρεσίες που μπορείτε να παρέχετε στους πελάτες σας.
 
Διοργανωτές Συνεδρίων - Events - Εκδηλώσεων
Η εμπειρία των εκθέσεων, η κορυφαία τεχνογνωσία στις ειδικές κατασκευές και, κυρίως, ο προσανατολισμός της Exposystem στην σωστή και έγκαιρη εξυπηρέτηση των πελατών, αξιοποιούνται με επιτυχία στο χώρο των συνεδρίων και των εκδηλώσεων κάθε κλίμακας.

Έργα όπως μια αίθουσα για 1400 ανταποκριτές Τύπου που στήθηκε και εξοπλίστηκε σε 6 ημέρες, μια επίδειξη μόδας με σκηνικό και catwalk που κατασκευάστηκε σε 16 ώρες, ή το σκηνικό, τα οπτικοακουστικά, η πύλη εισόδου και ο παράλληλος εκθεσιακός χώρος ενός μεγάλου, διεθνούς ιατρικού συνεδρίου που μελετήθηκε και κατασκευάστηκε σε μια εβδομάδα, απαιτούν ταχύτητα, ευελιξία, καλή διαχείριση του διαθέσιμου προϋπολογισμού και προσήλωση στην  ποιότητα. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της Exposystem.
 
Υπηρεσίες

 • Εκθεσιακό Marketing
 • Εκθεσιακή Αρχιτεκτονική
 • Ενοικίαση & Εγκατάσταση Τυποποιημένης Δομής
 • Ενοικίαση Εξοπλισμού Επίπλων
 • Γραφιστικά & Εκτυπώσεις
 • Φωτισμός
 • Ενοικίαση Οπτικοακουστικών Μέσων

Δραστηριότητα στο εξωτερικό
H Exposystem έχει οδηγήσει εκατοντάδες επιχειρήσεις και οργανισμούς σε επιτυχημένες εκθεσιακές παρουσίες στις μεγάλες διεθνείς εκθέσεις εκτός Ελλάδας. Από το Λονδίνο μέχρι τη Μαδρίτη, το Βερολίνο και τη Ρώμη και από τη Στοκχόλμη μέχρι το Κάιρο ή την Κωνσταντινούπολη, η Εxposystem εξασφαλίζει στους πελάτες της άψογη οργάνωση, κατασκευή πλήρως εναρμονισμένη με τις προδιαγραφές κάθε έκθεσης και ουσιαστική υποστήριξη σε κάθε στάδιο της διαδικασίας. Αυτοί είναι οι λόγοι που καθιέρωσαν την Exposystem στην κορυφή των εκθέσεων και στο εξωτερικό.

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας
Αξιοποιώντας την υψηλή τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο, η Exposystem, εδώ και δεκαετίες, «παραδίδει» σίγουρες και αποτελεσματικές λύσεις επικοινωνίας και προβολής. Είναι σε θέση να υλοποιήσει και το πιο δύσκολο project με ταχύτητα, αξιοπιστία, ευελιξία, πιστότητα σχεδιασμού και ποιότητα στην κατασκευή με αυστηρή τήρηση χρονοδιαγραμμάτων.  

Η πλήρως καθετοποιημένη μονάδα της εταιρίας στην εκθεσιακή αγορά αλλά κυρίως η πολυετής και δημιουργική συνύπαρξη των ανθρώπων μας με τους εκθεσιακούς φορείς και τα μεγαλύτερα εκθεσιακά - συνεδριακά κέντρα και χώρους διεξαγωγής εκδηλώσεων, μας έχουν δώσει την ευχέρεια και τη δεξιότητα να σας εξυπηρετούμε, όποια κι αν είναι η ανάγκη τους.

Η διαρκής παρακολούθηση και υιοθέτηση των εξελίξεων και των τεχνολογικών καινοτομιών που αναπτύσσονται σε διεθνές επίπεδο, η συνεχής επιμόρφωση-ενημέρωση του ανθρώπινου δυναμικού της και ο απόλυτος προσανατολισμός στην ικανοποίηση και στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας, μας επιτρέπουν την εξοικονόμηση πόρων που μπορούν να οδηγήσουν σε οικονομίες κλίμακας προς όφελός σας, διαμορφώνοντας την κατάλληλη οικονομική πρόταση, πάντοτε με υψηλή αισθητική και κατασκευαστικό εύρος.

   
EXPOSYSTEM S.A.
ΒΙ.ΠΕ. ΣΙΝΔΟΣ Τ.Κ. 57022
Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310-291433, 280648
Φαξ: 2310-253169, 253177
Ε-mail: exposystem@exposystem.gr
URL: www.exposystem.gr

Υπεύθυνοι Επικοινωνίας:
Ευάγγελος Γαλατσόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος
Τηλ: 2310-280648
Fax: 2310-253169
 
Ιωάννα Γεωργιάδου, Τμήμα Πωλήσεων (Θεσσαλονίκη)
Τηλ: 2310-253166
Fax: 2310-253169
KIN: 6973738229
 
Στέλιος Παρδαλόπουλος, Τμήμα Πωλήσεων (Αθήνα)
Τηλ: 211-1204400
Fax: 211-1204444
KIN: 6979808510