Η εταιρεία μας με εμπειρία 26 χρόνια στον χώρο δημιουργικής πορείας και καταξιωμένης παρουσίας στο χώρο της προβολής και προώθησης επιχειρηματικών προϊόντων και υπηρεσιών.
 
Στη Vision, η φιλοσοφία μας είναι η πυξίδα επιτυχίας:

  • Τεχνογνωσία
  • Ευρηματικότητα
  • Ευελιξία

Αξιοποιώντας το συνδιασμό αυτόν, το ανθρώπινο δυναμικό της Vision εμβαθύνει στις δικές σας ανάγκες και επικεντρώνεται στις προσδοκίες σας με στόχο την ανάδειξη των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της επιχείρησής σας.
 
Το Εμπορικό Τμήμα καταγράφει τις ανάγκες του πελάτη, διερευνά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και τις τάσεις της αγοράς, χαράζει και προσαρμόζει τη στρατηγική επικοινωνίας στις απαιτήσεις του εκάστοτε project.
 
Η εξειδίκευση στη γνώση, η εμπειρία και η εφαρμογή σύγχρονων ψηφιακών προγραμμάτων, δίνουν τη δυνατότητα στην Ομάδα Σχεδιασμού της Vision να παρουσιάσει ένα ευρύ πεδίο ολοκληρωμένων λύσεων, ώστε ο πελάτης να μπορεί να επιλέξει μέσα από ένα φάσμα πολλαπλών δημιουργικών προτάσεων.
 
Το Τμήμα Παραγωγής Κατασκευών, σε συνεχή συνεργασία με την Ομάδα Σχεδιασμού, υλοποιεί την επιλεχθείσα πρόταση σε προκαθορισμένο χρόνο και σε συνθήκες υλικοτεχνικής αρτιότητας.
 
Η εταιρία μας, επενδύει σε καινοτόμες τεχνικές παροχής υπηρεσιών και εξασφαλίζει δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε project ολικής εταιρικής παρουσίασης και προβολής προιόντων. Η δραστηριότητά της, στην Ελλάδα και εξωτερικό, εστιάζει στα ακόλουθα πεδία:

  • Σχεδιασμός – κατασκευή - διακόσμηση εκθεσιακών περιπτέρων και συνεδριακών χώρων
  • Ειδικές κατασκευές με ξύλο, μέταλλο, plexiglass, χαρτόνι (και σε συνδιασμό αυτών των υλικών)
  • Δημιουργία και παραγωγή μέσων προβολής (έντυπο εταιρικής ταυτότητας, αφίσες, λάβαρα) και σύγχρονων φορητών συστημάτων προβολής (αποκλειστική αντιπροσώπευση μεγάλων οίκων του εξωτερικού).

   
Vision
Λ. Λαυρίου 160
19002, Παιανία
 
Τηλ: 210-6640645
Fax: 210-6640648
E-mail: info@vision.gr
URL: www.vision.gr