HELLENIC SUN EDITIONS

   

   Η HELLENIC SUN EDITIONS ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 1999 από στελέχη με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των υπηρεσιών τουριστικής προβολής και στόχο την ουσιαστική και αποτελεσματική προβολή της Ελλάδας και των κορυφαίων ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο.
 
Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας δημιουργήσαμε μοναδικές τουριστικές, συνεδριακές και θεματικές εκδόσεις, με μοναδικό στόχο να αναδείξουμε και να προβάλλουμε όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της χώρας μας, ανά περιοχή, π.χ. ιστορικά, πολιτιστικά, φυσικό περιβάλλον, αξιοθέατα, σύγχρονο τρόπο ζωής, υποδομές και δυνατότητες για προσέλκυση νέων μορφών τουρισμού και να αναδείξουμε παράλληλα, ότι η Ελλάδα είναι πραγματικά ένας μοναδικός και ιδανικός τουριστικός προορισμός, για πλήθος νέων μορφών τουρισμού.
 
Εκτός από τις τουριστικές μας εκδόσεις (αγγλική και γερμανική), τον συνεδριακό οδηγό του HAPCO, τον οδηγό με τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, τον οδηγό Αθήνας, κλπ., έχουμε όλες τις πληροφορίες για την Ελλάδα και τις κορυφαίες ελληνικές τουριστικές και συνεδριακές επιχειρήσεις στα αντίστοιχα CD-ROM που τους συνοδεύουν και στα δικά μας site στο INTERNET στις διευθύνσεις www.helsun.gr, www.idealdestination.gr, www.luxuryhotelsgreece.gr, www.conferencesgreece.gr, www.alternativegreece.gr, www.athenscitygreece.gr, γνωρίζοντας πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του Διαδικτύου για τον ελληνικό τουρισμό κι όχι μόνο.
 
Δεν είναι τυχαίο, ότι όλα αυτά τα χρόνια, οι εκδόσεις μας – έντυπες και ηλεκτρονικές – έχουν καθιερωθεί, ως τα πλέον χρήσιμα εργαλεία πληροφόρησης για τον ελληνικό τουρισμό και τους επαγγελματίες του διεθνώς.
 
Σας καλούμε να προβληθείτε μαζί μας, μια που αποδεδειγμένα μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματικά στην προβολή των δραστηριοτήτων σας στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

   
HELLENIC SUN EDITIONS
Κολωνίας 30
17123, Ν. Σμύρνη

Τηλ.: 210 9337037
Φαξ: 210 9312831
E-mails: sales@helsun.gr, info@helsun.gr
URL: www.helsun.gr

Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
Κωνσταντίνος Κωνσταντάρας, Εκδότης