ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ - "ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ"

   

   

Η ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε. λειτουργεί από το 1995, με συνεχώς αυξανόμενο κύκλο εργασιών και κερδοφορία. Η εταιρία δραστηριοποιείται στους τομείς των εκδόσεων, της παραγωγής εντύπων, της διαφήμισης, των δημοσίων σχέσεων και των εφαρμογών web. Η εταιρία ιδρύθηκε για να καλύψει την ανάγκη για αξιόπιστα, αμφίδρομα, αποτελεσματικά και καινοτομικά συστήματα εξειδικευμένης πληροφόρησης και ολοκληρωμένης επικοινωνίας.

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο κομμάτι των εντύπων, τόσο με δικά της έντυπα (ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ, ΕΤΗΣΙΟ Χ&Τ, ξενόγλωσσες εκδόσεις), όσο και με έντυπα πελατών, με πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή (σχεδίαση, δημιουργικό, παραγωγή, εκτύπωση, συσκευασία, παράδοση). Παράλληλα, δραστηριοποιείται ιδιαίτερα στον χώρο των Δημοσίων Σχέσεων και της Διαφήμισης, δημιουργεί διαφημιστικές καταχωρήσεις και χειρίζεται τις δημόσιες σχέσεις και διαφημιστικά μπάτζετ για αρκετές εταιρίες. κ.ο.κ.).Επίσης  παρέχει ολοκληρωμένες δημιουργικές υπηρεσίες, από το δημιουργικό σχεδιασμό πάσης φύσεως εντύπων, έως και την τελική παραγωγή τους (Company Profiles, Newsletters, House-Organs, ενημερωτικά και προϊοντικά έντυπα, έντυπα direct mail, λογότυπα, εταιρική ταυτότητα, διαφημιστικές καταχωρήσεις, συσκευασίες, σχεδιασμός ιστοσελίδων, κ.λπ.).

Η ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε στα δεκατρία χρόνια λειτουργίας της, κατόρθωσε να καθιερώσει το “ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ” στην πρώτη θέση των τουριστικών περιοδικών στη χώρα, αλλάζοντας το σκηνικό στον ιδιαίτερα σημαντικό αυτό τομέα του οικονομικού και κοινωνικού γίγνεσθαι. Η θέση μας αυτή προκύπτει και από σχετική έρευνα αναγνωσιμότητας του περιοδικού, που διενήργησε η εταιρία PUBLICITAS, αλλά και τη διαφημιστική δαπάνη. Η “πρωτιά” μας αυτή είχε σαν αποτέλεσμα να αναλάβουμε την προώθηση των εκδόσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (W.T.O.), από  01.01.99 στην Ελλάδα, κατ’ αποκλειστικότητα, ενώ είναι και το μόνο περιοδικό που κυκλοφορεί με την σφραγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου. Με ένα επιτελείο έμπειρων συντακτών-βασικών στελεχών σε μεγάλες οικονομικές και πολιτικές εφημερίδες-, τουριστικών και οικονομικών, το “ΧΡΗΜΑ &  ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ”, παρέχει στον επιχειρηματία, όχι μόνο εξειδικευμένη πληροφόρηση, αλλά και μια σύγχρονη προσέγγιση του επιχειρηματικού-οικονομικού γίγνεσθαι.
 
Το «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ» έχουν τιμήσει με συνεντεύξεις τους σημαίνοντα πρόσωπα από το χώρο της Πολιτικής, του Τουρισμού και της Οικονομίας, μεταξύ των οποίων ο κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, ο κ. Γιώργος Αλογοσκούφης υπουργός Εθνικής Οικονομίας, ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, υπουργός Υγείας, ο κ. Μ. Κεφαλογιάννης, τ.  υπουργός  Εμπορικής Ναυτιλίας, η κα. Φάνη Πάλλη Πετραλιά  υπουργός Απασχόλησης, η κα. Ντ. Μπακογιάννη, υπουργός Εξωτερικών,ο κ. Γ. Παπαθανασίου, υφυπουργός Ανάπτυξης, ο κ. Άκης Τσοχατζόπουλος, τ. υπουργός Ανάπτυξης, η κα. Β. Παπανδρέου, τ. υπουργός ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., ο κ. Ευάγ. Βενιζέλος, τ. υπουργός Πολιτισμού, ο κ. Αν. Λιάσκος, τ. υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, ο κ. Αν. Χωμενίδης, τ. διευθύνων σύμβουλος της Ε.Τ.Α., ο κ. Θεόδωρος Πανταλάκης, αντιπρόεδρος Τράπεζας Πειραιώς, ο κ. Μ. Φωκάς, πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε., ο κ. Κωνσταντίνος Στέγγος, πρόεδρος του ομίλου επιχειρήσεων Τεχνικής Ολυμπιακής, ο κ. Θ. Βασιλάκης, πρόεδρος του ομίλου Βασιλάκη, ο κ. Γ. Στρίντζης, τ. διευθύνων σύμβουλος της HELLENIC SEAWAYS, ο κ. Νικ. Αγγελόπουλος, διευθύνων σύμβουλος Aldemar Hotels, κ.ά. Το μόνο περιοδικό με την σφραγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, το οποίο διανέμεται σε Ελλάδα και Κύπρο.
 
Το περιοδικό κυκλοφορεί σε 12.000 τεύχη, με 50.400 αναγνώστες (αναγνωσιμότητα 4,2), που απευθύνονται στο σύνολο της τουριστικής βιομηχανίας (ξενοδοχεία, τουριστικά πρακτορεία incoming και outgoing, αεροπορικές εταιρίες, εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων, ναυτιλιακές εταιρίες, εταιρίες time sharing, κ.ο.κ.), στις μεγαλύτερες εμπορικές και βιομηχανικές  επιχειρήσεις της χώρας, στις εταιρίες του χρηματοπιστωτικού τομέα (τράπεζες, ασφαλιστικές, χρηματιστηριακές, κ.λπ.), καθώς και στις εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρίες. Ακόμη το περιοδικό κυκλοφορεί και στην Κύπρο. Διατηρεί δε και γραφείο στη Θεσσαλονίκη, όπου η παρουσία του, δημοσιογραφική και διαφημιστική, είναι σημαντική.

Για μια καλύτερη εικόνα του περιοδικού μας μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο Internet, στη διεύθυνση www.money-tourism.gr ή www.ksd.gr.

   
Kapa Sigma Delta S.A. - "Money & Tourism"
Σητείας 8 & Μεσολογγίου
144 51, Μεταμόρφωση
Αθήνα, Ν. Αττικής

Τηλ: 210 211 76 76
Fax  210 211 76 77
E-mail: msales@ksd.gr (Τμήμα Marketing), sec@ksd.gr (Γραμματεία)
URL: www.ksd.gr, www.money-tourism.gr
 
Υπεύθυνοι Επικοινωνίας:
Κωνσταντίνος Δεριζιώτης, Πρόεδρος και  Διευθύνων Σύμβουλος
Τηλ: 210 211 76 76 (εσωτ.11)
E-mail: kder@ksd.gr
 
Δημήτρης  Ζαγοραίος, Υπεύθυνος Marketing
Τηλ: 210 211 76 76 (εσωτ.16)
E-mail: msales@ksd.gr