Στην προεδρία του Παγκόσμιου Δικτύου Congress Rental Network (CRN) και πάλι ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του HAPCO - 02/02/2012

   

Στην προεδρία του Παγκόσμιου Δικτύου Congress Rental Network (CRN)

και πάλι ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του HAPCO


 
Πρόεδρος του Παγκόσμιου Δικτύου Congress Rental Network (CRN) παραμένει και για το επόμενο έτος ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του HAPCO και Διευθύνων Σύμβουλος της P.C. PODIMATAS S.A., κ. Παναγιώτης Ποδηματάς, έχοντας ήδη στο ενεργητικό του μια επιτυχημένη διετή θητεία. Οι αρχαιρεσίες εκλογής νέου Δ.Σ. του Δικτύου πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης Μελών του (Ιανουάριος, Χιλή) και ανέδειξαν τον κ. Ποδηματά στην Προεδρία με ποσοστό ψήφων της τάξης του 86%.

 

 

Το παγκόσμιο αυτό δίκτυο, που έχει 42 μέλη σε 40 χώρες από όλες τις γωνιές του κόσμου, λειτουργεί ως καταλύτης στην ανάπτυξη της αγοράς Συνεδρίων και Εταιρικών Συναντήσεων. Το προηγούμενο διάστημα το δίκτυο του CRΝ είχε αναλάβει την κάλυψη βαρυσήμαντων εκδηλώσεων, όπως η Προεδρία της Τσεχίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το συνέδριο για το Περιβάλλον COP 15 των Ηνωμένων Εθνών στην Κοπεγχάγη και αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η Προεδρία της Δανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Παναγιώτης Ποδηματάς γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και η καριέρα του στο χώρο της τεχνικής υποστήριξης διοργανώσεων και συνεδρίων περιλαμβάνει πολύ σπουδαίες στιγμές της Ελλάδας, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες ΑΘΗΝΑ 2004, οι Σύνοδοι Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης του 2003 στη Χαλκιδική, του 1994 στην Κέρκυρα, του 1989 στη Ρόδο, τα εγκαίνια του νέου Μουσείου της Ακρόπολης, το Συνέδριο OSCE, κτλ.