Ειδικές τιμές συμμετοχής στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο & Workshops HAPCO μέχρι και τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010 - 03/02/2010

   

Ειδικές τιμές συμμετοχής στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο & Workshops HAPCO

μέχρι και τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010Οι καιροί αλλάζουν και οι εξελίξεις είναι πολλές. Στο πλαίσιο αυτό, ο HAPCO – Hellenic Association of Professional Congress Organizers διοργανώνει στις 4-5 Μαρτίου 2010 το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο & Workshops του στο «ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», έχοντας ως απώτερο στόχο τη βέλτιστη «Διαχείριση αλλαγών στη συνεδριακή αγορά». Σημειώνεται πως το 6ο Συνέδριο του HAPCO, όπως και όλα τα προηγούμενα, φέρει τις αιγίδες του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού – ΕΟΤ και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
 
Το συνέδριο απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες του τουριστικού και κατ’ επέκταση συνεδριακού τουρισμού, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν μια σειρά θεματικών ενοτήτων & workshops, αλλά και να συμμετάσχουν ενεργά σε έναν εποικοδομητικό διάλογο, τα αποτελέσματα του οποίου θα αποτελέσουν «πυλώνες» δράσης για το μέλλον.
 
Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεκινήσει και το ενδιαφέρον της αγοράς προβλέπεται για ακόμη μια φορά μεγάλο, δεδομένου ότι σημαίνοντα πρόσωπα της ελληνικής και διεθνούς συνεδριακής αγοράς θα δώσουν δυναμικό «παρών», μεταφέροντας στους Συνέδρους του HAPCO πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις.
 
Δηλώστε σήμερα κιόλας συμμετοχή στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο του HAPCO με ειδική τιμή και επωφεληθείτε των ευκαιριών που σας παρέχονται όχι μόνο για εμπλουτισμό του γνωστικού σας πεδίου, αλλά και επέκταση του δικτύου επαφών σας για μελλοντικές συνεργασίες. Οι ειδικές τιμές συμμετοχής, τόσο για τα μέλη όσο και τα μη μέλη του Συνδέσμου, ισχύουν έως και τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το HAPCO (τηλέφωνο: 210 – 72 56 541, email: hapco@hapco.gr) ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Συνδέσμου (www.hapco.gr).