Αλλαγή σύνθεσης Διοικητικού Συμβουλίου HAPCO - 24/06/2009

   

Αλλαγή σύνθεσης Διοικητικού Συμβουλίου HAPCO

 

Kατόπιν της παραίτησης του κ. Ζαχαρία Καπλανίδη (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Zita Congress & Travel S.A.)  απο μέλος του Δ.Σ. του HAPCO, το Διοικητικό Συμβούλιο προχώρησε στην αντικατάστασή του από τον κ. Χρήστο Παναγιωτόπουλο (Destination Manager της La Greca D.M.C.), όπως ορίζει το Καταστατικό του Σωματείου και βάσει των αποτελεσμάτων των τελευταίων αρχαιρεσιών.
 
Όντας ένα εκ των ιδρυτικών μελών του HAPCO, ο κ. Καπλανίδης είχε αφιερώσει ψυχή τε και σώματι στο Σύνδεσμο, ενώ η προεδρεία του στην Επιστημονική Επιτροπή των Συνεδρίων του HAPCO συνέβαλε ουσιαστικά στην επιτυχία τους. Ωστόσο, λόγοι καθαρά προσωπικοί, όπως ανέφερε ο ίδιος στην επιστολή παραίτησής του, τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.
 
Σημειώνεται ότι η παραίτηση του κ. Καπλανίδη από μέλος του Δ.Σ. του HAPCO συνεπάγεται και την παραίτησή του από το Δ.Σ. της EFAPCO (European Federation of Associations of Professional Congress Organisers), όπου κατείχε τη θέση του Γενικού Γραμματέα, εκπροσωπώντας τον HAPCO. Έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του HAPCO, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, αντικαταστάτρια του κ. Καπλανίδη στην EFAPCO ορίστηκε η κα Σίσσυ Λυγνού, Διευθύντρια Συνεδρίων & Εκδηλώσεων της AFEA S.A. Travel & Congress Services.
 
Τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο, όσο και η Διεύθυνση και όλο το προσωπικό του HAPCO ευχαριστούν θερμά τον κ. Καπλανίδη για το πολύτιμο έργο και τη μακροχρόνια προσφορά του στο Διοικητικό Συμβούλιο του HAPCO και της EFAPCO και εύχονται κάθε επιτυχία στον κ  Παναγιωτόπουλο και την κα Λυγνού για την ανάληψη των νέων καθηκόντων τους.