Κοινή συμμετοχή HAPCO – HATTA στο 14ο Τουριστικό Πανόραμα - 24/06/2009

   

Κοινή συμμετοχή HAPCO – HATTA στο 14ο Τουριστικό Πανόραμα

 

Με κοινό περίπτερο συμμετείχαν στο 14ο Τουριστικό Πανόραμα (7-10 Μαΐου 2009) οι Σύνδεσμοι HAPCO (Hellenic Association of Professional Congress Organizers) και HATTA (Hellenic Association of Tourist and Travel Agencies), αποδεικνύοντας έμπρακτα τις καλές σχέσεις τους.
 
Η κοινή εμφάνιση HAPCO - HATTA στο περίπτερο 13 της αίθουσας 6 συγκέντρωσε θετικά σχόλια από τα μέλη και των δύο Συνδέσμων, όπως επίσης και από πολλούς εκπροσώπους της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας. Συγχαρητήρια για τη δράση αυτή έδωσε στους εκπροσώπους του HAPCO και του HATTA και ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, κατά την καθιερωμένη επίσκεψη του στα περίπτερα της έκθεσης.
 
Τα σημάδια της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, που ζούμε τον τελευταίο καιρό, ήταν ευδιάκριτα και στο 14ο Τουριστικό Πανόραμα, αφού η συμμετοχή επαγγελματιών επισκεπτών και κοινού ήταν ομολογουμένως μικρότερη, σε σχέση με άλλες χρονιές. Παρ’ όλα αυτά, όσοι επισκέφτηκαν την έκθεση, είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν πληροφοριακό υλικό για αρκετούς ελληνικούς προορισμούς, αλλά και να ενημερωθούν για το έργο και τις δράσεις των τουριστικών φορέων της χώρας.
 
Ο HAPCO, που εκπροσωπήθηκε στο 14ο Τουριστικό Πανόραμα από την Γενική Διευθύντρια του κα Λύντια Μαστρονικολή και την Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ κα Δώρα Σγάρτσου, θεωρώντας τις εκθέσεις ως μια καλή ευκαιρία για ενίσχυση των προσωπικών επαφών με τους συνεργάτες του, ανανεώνει το ραντεβού του για το επόμενο Τουριστικό Πανόραμα.