Συμμετοχή HAPCO στην έκθεση CONFEX και το 2009 - 20/06/2009

   

Συμμετοχή HAPCO στην έκθεση CONFEX και το 2009Έχοντας ως απώτερο στόχο την προβολή του ελληνικού συνεδριακού προϊόντος στις αγορές του εξωτερικού ο HAPCO (Hellenic Association of Professional Congress Organizers) συμμετείχε και φέτος στη διεθνή έκθεση CONFEX, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο (24-26 Φεβρουαρίου).
 
Μεσούσης της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, η συμμετοχή εκθετών, που δραστηριοποιούνται στον επαγγελματικό και συνεδριακό τουρισμό ήταν ομολογουμένως μειωμένη. Όσοι όμως ήταν εκεί, φρόντισαν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία για ενημέρωση περί των τελευταίων εξελίξεων και τάσεων της αγοράς, αλλά και για να επεκτείνουν το δίκτυο επαφών τους, πραγματοποιώντας επαγγελματικές συναντήσεις με άλλους εκθέτες.
 
Η γενική αίσθηση όλων των στελεχών της CONFEX ήταν πως για την αντιμετώπιση της κρίσης απαιτείται ευελιξία κινήσεων και σταθερότητα τιμολογιακής πολιτικής, γεγονός που βρήκε σύμφωνη την πλειοψηφία των συμμετεχόντων στην έκθεση.
 
Ο HAPCO συμμετέχοντας για ακόμη μια χρονιά στην έκθεση, εκπροσωπούμενος από τη Γενική Διευθύντρια, κα Λύντια Μαστρονικολή, και αρκετά μέλη του, κατέστησε σε όλους σαφές ότι ο ελληνικός συνεδριακός τουρισμός παραμένει σχεδόν αλώβητος από την κρίση και μπορεί να αναλάβει επιτυχώς την οποιαδήποτε διοργάνωση.