Επίσκεψη μελών του HAPCO στο Classical e-Filoxenia Hotel - 19/01/2009

   

Επίσκεψη μελών του HAPCO στο Classical e-Filoxenia Hotel

 

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η επίσκεψη μελών του HAPCO στο ξενοδοχείο e-Filoxenia των Classical Hotels στην Καλαμάτα το περασμένο Σαββατοκύριακο (16-18 Ιανουαρίου 2009).
 
Τα μέλη του HAPCO είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του ξενοδοχείου e-Filoxenia από το Γενικό Διευθυντή του, κ. Ιωάννη Λάππα, αλλά και να ενημερωθούν για την πορεία και τα μελλοντικά σχέδια των Classical Hotels από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο, κ. Στέλιο Κουτσιβίτη, το Διευθυντή Πωλήσεων, κ. Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και τη Διευθύντρια Μάρκετινγκ, κα Έφη Μοσκόφογλου.
 
Αξίζει να αναφερθεί πως το συγκεκριμένο ξενοδοχείο στην Καλαμάτα είναι το πρώτο της αλυσίδας Classical Hotels, που προσέφερε δωρέαν ασύρματη σύνδεση WiFi σε όλους τους χώρους του, υπηρεσία που προσφέρεται πλέον σε όλα τα ξενοδοχεία Classical.
 
Το ξενοδοχείο e-Filoxenia, που ολοκλήρωσε την ανακαίνιση του το 2007, διαθέτει συνεδριακούς χώρους, πλήρως εξοπλισμένους, δυναμικότητας 750 ατόμων, και αποτελεί την καλύτερη επιλογή για διοργάνωση συνεδρίου στην περιοχή. Παράλληλα, το ξενοδοχείο, ευρισκόμενο στην ομορφότερη γωνιά του Μεσσηνιακού κόλπου, κάτω από τον μυθικό Ταύγετο, σε μία καταπράσινη έκταση δίπλα στη θάλασσα, προσφέρει τη δυνατότητα στους συνέδρους, αλλά και στους καλοκαιρινούς επισκέπτες του, να απολαμβάνουν τη θάλασσα και τη φύση λίγα μόλις μέτρα μακρυά από το δωμάτιο τους.
 
Ο HAPCO ευχαριστεί θερμά τα στελέχη των Classical Hotels, αλλά και τη Διεύθυνση και το προσωπικό του e-Filoxenia, για τη μοναδική ξενάγηση και φιλοξενία, που προσέφεραν στα μέλη του και δεσμεύεται να είναι πάντα στο πλευρό του ομίλου σε κάθε δράση, που στόχο έχει τη προβολή του ελληνικού συνεδριακού προϊόντος.