Η ATCOM A.E. αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία παροχής Υπηρεσιών και προϊόντων Διαχείρισης Περιεχομένου για Εφαρμογές Διαδικτύου και κινητών τηλεφώνων στην ελληνική αγορά. Ιδρύθηκε το 2000,  όταν στο Internet σύχναζαν λίγοι Έλληνες και ακόμα λιγότερες επιχειρήσεις. Γρήγορα, όμως, αναπτύχθηκε και καθιερώθηκε χάρη στην εξειδίκευσή της στην ανάπτυξη και το σχεδιασμό ιστοσελίδων. Με τη διείσδυση του Internet να αυξάνεται διαρκώς, το πελατολόγιο της Atcom άρχισε να εμπλουτίζεται. Το ίδιο και η δράση της, αφού σταδιακά εξέλιξε και διεύρυνε την τεχνογνωσία της προσθέτοντας καινούργια προϊόντα και υπηρεσίες. Μπορεί να έγινε, λοιπόν, γνωστή χάρη στα Websites διεθνών προδιαγραφών που σχεδιάζει και υλοποιεί, ωστόσο ειδικεύεται πλέον και σε άλλους τομείς, όπως τα Social Media, το Mobile Marketing, το Search Engine Marketing και το Affiliate Marketing.

Την τελευταία δεκαετία η ATCOM έχει αποκτήσει διεθνή παρουσία με γραφεία εκτός από την Αθήνα, στο Λονδίνο και σύντομα και στην Νέα Υόρκη, ενώ το προσωπικό έχει ξεπεράσει τους 120 έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες. Παράλληλα έχει υλοποιήσει περισσότερα από 1800 έργα, αξιοποιώντας το Netvolution, ένα καταξιωμένο λογισμικό διαχείρισης περιεχομένου, το οποίο, μαζί με τις επεκτάσεις του στην κινητή τηλεφωνία και στις ταμπλέτες, εξασφαλίζει ταυτόχρονη παρουσία σε όλα τα Νέα Μέσα, καθιστώντας το ελκυστική επιλογή για κάθε φιλόδοξη επιχείρηση. Αποτέλεσμα της διαρκούς ανάπτυξης και αναβάθμισης υπηρεσιών είναι ένα ευρύ πελατολόγιο από όλους τους κλάδους: Aegean Airlines, Aldemar Hotels, Alpha Bank, ΔΟΛ, ΕΔΕΕ, Εκδόσεις Λυμπέρη, ΕΟΤ, Folli Follie, Goody’s, Hellas Online, Intracom, Neoset, Newsbeast.gr, Ogilvy, Opel, ΟΤΕ, Pepsico, Protothema.gr, Skai.gr, Village, Unilever, Vodafone, Wind.

Η ATCOM δεν απευθύνεται, ωστόσο, μόνο στους μεγάλους πελάτες της εγχώριας αγοράς. Αντιθέτως, έχει αναπτύξει μια Οικογένεια Έτοιμων Λύσεων, την “ATCOM Ε-Ready Familly” για πελάτες που επιθυμούν να έχουν μια καλή επαγγελματική παρουσία στο χώρο του Διαδικτύου, να κάνουν e-business μέσω Ηλεκτρονικού Καταστήματος και Ξενοδοχεία που θέλουν να αποκτήσουν εργαλείο διαχείρισης κρατήσεων, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, με αποτελεσματικότητα, αξιοπιστία, όμορφο σχεδιασμό και χρηστικότητα.

ATCOM

Αθήνα:
Αριστοτέλους 95,
13671 Αχαρναί, Αθήνα
Τηλ: 210 - 2419599
Φαξ: 210 - 2404405
E-mail: info@atcom.gr

Λονδίνο:
No1 Poultry, EC2R 8JR,
London, UK.
Tel: +44 (0) 207 4154072
E-mail: info@atcomuk.com