Η ELIT Language Services είναι ο βασικός πάροχος υπηρεσιών διερμηνείας και μετάφρασης υψηλής ποιότητας προς τους σημαντικότερους διεθνείς οργανισμούς, την Κυβέρνηση, τον δημόσιο τομέα και τις δυναμικές ελληνικές επιχειρήσεις.

Είναι ο μόνος Σύμβουλος Διερμηνέας Συνεδρίων της Διεθνούς Ένωσης Διερμηνέων Συνεδρίων (AIIC) στην Ελλάδα και αποκλειστικό μέλος του Calliope, του Παγκοσμίου Δικτύου Συμβούλων Διερμηνέων Συνεδρίων για την Ελλάδα και τις γύρω χώρες.

H ELIT Language Services δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών Διερμηνείας και Μετάφρασης οι οποίες υπερτερούν έναντι κάθε άλλου παρόχου στην ευρωπαϊκή αγορά.  Επικεφαλής της εταιρείας είναι ο Χάρης Γκίνος, πρώην στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ένας από τους πιο έμπειρους διερμηνείς συνεδρίων στην Ευρώπη. Το σύστημα ποιότητας της ELIT είναι πιστοποιημένο από την Lloyd’s Register Quality Assurance κατά τα πρότυπα ISO9001:2008 και ΕΝ15038:2006.

Η ELIT παρέχει διερμηνεία στο πιο απαιτητικό τμήμα της Ελληνικής και ευρωπαϊκής αγοράς και καλύπτει κάθε είδους διοργάνωση, από διμερείς διαπραγματεύσεις ως πολύγλωσσα συνέδρια με χιλιάδες συνέδρους.

Το διεθνές δίκτυο της ELIT αποτελείται αποκλειστικά από επαγγελματίες διερμηνείς συνεδρίων οι οποίοι είναι είτε μέλη της AIIC, της Διεθνούς Ένωσης Διερμηνέων Συνεδρίων (www.aiic.net), είτε διαπιστευμένοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Συμβούλιο της Ευρώπης.

Η ELIT υλοποιεί επίσης μεταφραστικά έργα για οργανισμούς και επιχειρήσεις με ειδικές απαιτήσεις. Οι μεταφράσεις αυτές διεκπεραιώνονται από τους καλύτερους επαγγελματίες μεταφραστές - οι οποίοι εργάζονται αποκλειστικά προς την μητρική τους γλώσσα - και παραδίδονται μετά από αλλεπάλληλες αναθεωρήσεις.

ELIT Language Services
Λεωφ. Συγγρού 44,
117 42 Αθήνα

Τηλ: 210 - 6254325
Φαξ: 210 - 6254326
Κινητό: 697 0330833
E-mail: in@interpreters.gr
URL: http://www.interpreters.gr
Skype: elit.language