Με την υπηρεσία Polis Catering Concepts μπορείτε να απολαύσετε τις γεύσεις και την εξυπηρέτηση του Polis σε κάθε χώρο.

Ο επιλεγμένος εξοπλισμός και η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών, μεταφέρουν αυτούσια την ταυτότητα του Polis, με όλο τον εξοπλισμό μας, καλύπτοντας άριστα κάθε διοργάνωση υψηλών απαιτήσεων. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία, την εμπειρία, αλλά και τη δημιουργική διάθεση.

Οι καταξιωμένοι chef και η ομάδα τους δεν επαναπαύονται και εκπλήσσουν πάντα ευχάριστα με τις γευστικές τους δημιουργίες. Χρησιμοποιούμε πάντα ολόφρεσκα, αγνά υλικά από πιστοποιημένους προμηθευτές, δίνουμε σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια και το υποδειγματικό service είναι πάντα η προτεραιότητά μας!

Η ομάδα του POLIS θα σας βοηθήσει να βάλετε τη δική σας προσωπική σφραγίδα σε κάθε εκδήλωση: Από ένα απλό coctail party μέχρι μία δεξίωση, κι από ένα επαγγελματικό coffee break μέχρι ένα συνέδριο!

Έμπρακτη αναγνώριση της εμπιστοσύνης που υπάρχει στις παρεχόμενες, από το Συνεδριακό Κέντρο POLIS, υπηρεσίες είναι η επιλογή του ως αποκλειστικού προμηθευτή, από τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Τόσο το Συνεδριακό Κέντρο, όσο και η υπηρεσία Polis Catering Concepts λειτουργούν κάτω από αυστηρά πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας ISO 9001:2008 και ISO 22000:2005.

Η υπηρεσία Polis Catering Concepts πληροί όλες τις προϋποθέσεις που θα μετατρέψουν κάθε σας κοινωνική ή εταιρική εκδήλωση σε μια μοναδική γευστική εμπειρία υψηλών προδιαγραφών!

Polis Catering Concepts
Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής
Κόμβος Ν. Ρυσίου
Τ.Θ.348 Θέρμη
570 01, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310-850000
Fax: 23920-72068
E-mail: info@polisconvention.gr
URL: http://www.polisconvention.gr/
F: http://www.facebook.com/polis.convention

Υπεύθυνοι Επικοινωνίας:
Καραβασίλης Ευριπίδης, Διευθύνων Σύμβουλος
E-mail: polis@polisconvention.gr
Μάνος Ζαγαρτζιλής, Sales Manager
E-mail: sales1@polisconvention.gr
Άντζυ Περπερίδου, Sales Executive
E-mail: sales@polisconvention.gr