PODIUM
Βαλαωρίτου 9,
10671, Κολωνάκι
Τηλ: 2169001510
Fax: 2169001511
E-mail: info@podium.gr

    

Στην εποχή της εξειδίκευσης και της παγκοσμιοποίησης, εμπιστευτείτε σε ειδικούς την επιτυχία του συνεδρίου, του σεμιναρίου, ή της επιχειρηματικής σας συνάντησης…

Για εμάς η επικοινωνία είναι πάθος …
Για εσάς … ζητούμενο…

Η Podium παρέχει διακεκριμένες υπηρεσίες διερμηνείας και μετάφρασης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ομάδα μας, η οποία αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες διερμηνείς – μεταφραστές με πάθος για τη δουλειά τους και αδιαπραγμάτευτη δέσμευση στην ποιότητα, εγγυάται ακρίβεια και διαφάνεια.

Οι δικές σας ανάγκες είναι η προτεραιότητά μας.
Όποια κι αν είναι η ανάγκη σας, θα την καλύψουμε με συνέπεια κι επαγγελματισμό

Ταυτόχρονη Διερμηνεία

Ο διερμηνέας μεταφράζει τον ομιλητή ταυτόχρονα, μέσα από την «καμπίνα», δηλαδή το μεταφραστικό θάλαμο. Αυτός ο τύπος διερμηνείας, ιδανικός για διοργανώσεις με περισσότερες από δύο γλώσσες, απαιτεί τη χρήση ειδικού εξοπλισμού (καμπίνες, ακουστικά, μικρόφωνα).

Διαδοχική Διερμηνεία

Ο ομιλητής διακόπτει κάθε τόσο την ομιλία του, για να επιτρέψει στο διερμηνέα να μεταφράσει στην άλλη γλώσσα βάσει των σημειώσεων που έχει κρατήσει. Δεν απαιτεί τεχνικό εξοπλισμό και προσφέρεται για διοργανώσεις με λίγους συμμετέχοντες και χρήση δύο μόνο γλωσσών εργασίας.

Ψιθυριστή Διερμηνεία

Ο διερμηνέας μεταφράζει για περιορισμένη χρονική διάρκεια «ψιθυριστά» και ταυτόχρονα σε περιορισμένο αριθμό ακροατών, κοντά στους οποίους είναι καθισμένος.

Ποιότητα – ταχύτητα – οικονομία: επιλέξτε δύο.

Οι δεσμεύσεις μας: άμεση ανταπόκριση στις απαιτήσεις κάθε έργου που μας ανατίθεται, ευελιξία, συνέπεια, σεβασμός στον πελάτη και στους συνεργάτες. Η αντίληψη ότι οποιοσδήποτε γνωρίζει επαρκώς μια ξένη γλώσσα είναι σε θέση να πραγματοποιήσει μια καλή μετάφραση είναι τουλάχιστον παρωχημένη…
Σε συνεργασία με τους πιο καταξιωμένους, έμπειρους και αξιόπιστους επαγγελματίες μεταφραστές και επιμελητές, η Podium παρέχει υπηρεσίες γραπτής μετάφρασης υψηλής ποιότητας, με γνώμονα την παραγωγή άρτιου γραπτού λόγου.
Ταυτόχρονα τηρούμε με ευλάβεια την αρχή της εχεμύθειας και τις προθεσμίες παράδοσης που ορίζονται βάσει των αναγκών σας. Εμπιστευθείτε στους ειδικούς τη μετάφραση και επιμέλεια των κειμένων σας, για ένα τελικό προϊόν που ανταποκρίνεται απόλυτα στις προσδοκίες σας.

Μέλος στους εξής φορείς:

International Association of Professional Translators and Interpreters (IAPTI)
www.aipti.org

Πανελλήνια Ένωση Μεταφραστών
www.pem.gr

Athens Convention Bureau
www.athensconventionbureau.gr

Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων
www.hapco.gr

Ελληνικό Κέντρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου
www.hellastheatre.gr/en/

Σύντομο Ιστορικό

Η Podium έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της σε πολλές και σημαντικές εκδηλώσεις, εκ των οποίων αναφέρουμε ενδεικτικά:

 • Αποκλειστικές υπηρεσίες διερμηνείας στην ΕΡΤ Α.Ε. από την 1η Ιανουαρίου 2017 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017, καλύπτοντας όλα τα σημαντικά γεγονότα (Σύνοδοι Κορυφής, Eurogroup, σημαντικές συναντήσεις).
 • Υπηρεσίες διερμηνείας στον Alpha TV από την 1η Ιανουαρίου 2017 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017, καλύπτοντας όλα τα σημαντικά γεγονότα (Σύνοδοι Κορυφής, Eurogroup, σημαντικές συναντήσεις).
 • Υπηρεσίες διερμηνείας στην Boussias Communications από την 1η Ιανουαρίου 2017 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017, καλύπτοντας συνέδρια τεχνολογίας και μάρκετινγκ.
 • Υπηρεσίες διερμηνείας στο Ιταλικό Ινστιτούτο Αθηνών από την 1η Ιανουαρίου 2017 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017, συμμετέχοντας ενεργά και στον τομέα του πολιτισμού.
 • Υπηρεσίες διερμηνείας στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών από την 1η Ιανουαρίου 2017 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017.
 • Υπηρεσίες διερμηνείας στο ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ, το οποίο έλαβε χώρα στο Ζάππειο Μέγαρο, 16 Φεβρουαρίου 2017.
 • Υπηρεσίες διοδοχικής διερμηνείας στο πλαίσιο της Documenta, Αθήνα, 9 Απριλίου 2017.
 • Υπηρεσίες ταυτόχρονης διερμηνείας στο πλαίσιο συναντήσεων της Enterprise Greece, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, 8-11 Μαΐου 2017.
 • Υπηρεσίες ταυτόχρονης διερμηνείας για το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες, στην Αθήνα, 20 Ιουνίου 2017.
 • Υπηρεσίες ταυτόχρονης διερμηνείας για το συνέδριο της Ναυτεμπορικής, στην Αθήνα, 26 Οκτωβρίου 2017.
 • Συνοδεία του Πολωνού Προέδρου, καλύπτοντας την επίσημη επίσκεψή του στην Αθήνα, στο χρονικό διάστημα 20-21 Νοεμβρίου 2017.
 • Υπηρεσίες ταυτόχρονης διερμηνείας για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, 24 Νοεμβρίου 2017.
 • Τεχνική Σύσκεψη του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα-Ιταλία, 11 Ιανουαρίου 2018.

Χορηγίες

 • «8ο Πανελλήνιο Συνέδριο HAPCO», το οποίο έλαβε χώρα στην Αθήνα, 31 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2018.
 • Υπηρεσίες Διερμηνείας στο TEDx Athens, το οποίο έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 30 Σεπτεμβρίου 2017.