Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα των εκθεσιακών περιπτέρων και της διαμόρφωσης εσωτερικών χώρων πάνω από 15 χρόνια υποστηρίζοντας συνολικά την παρουσία σας σε εμπορικές εκθέσεις σε όλο τον κόσμο. Με το δημιουργικό σχεδιασμό μας, που πλαισιώνεται από έμπειρο προσωπικό, φροντίζουμε για την παρουσία και την υλοποίηση των εκθεσιακών σας περιπτέρων.

Βασιζόμαστε στην άμεση συνεργασία και τη συνεχή επαφή με τον πελάτη έτσι ώστε, να υλοποιήσουμε την κατασκευή των περιπτέρων με ολοκληρωμένες λύσεις χρησιμοποιώντας πρωτοποριακά υλικά, σύγχρονες απόψεις, παροχές γραφιστικών και οπτικοακουστικών εφαρμογών ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.

Αναλαμβάνουμε την παραγωγή έντυπου υλικού με το γραφιστικό μας τμήμα, δημιουργώντας με φαντασία και ευρηματικότητα ολοκληρωμένες επικοινωνιακές λύσεις.

Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει στο σύνολο της, την εταιρική σας παρουσία, σε εκθέσεις, συνέδρια, προωθητικές ενέργειες και να καλύψει όλες τις ανάγκες σας, συνδυάζοντας την εμπειρία με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό με αποφασιστικότητα για ένα άψογο αποτέλεσμα.

 

STUDIO IMAGE EXPO

Αντωνίου Κιούση 63, 19 400 Κορωπί

Tηλ.: 210 9597260, 210 9597480

Fax: 210 9533509

email: info@siexpo.gr

URL: www.siexpo.gr