ΝΕΑ

   

Νέο spa menu από το Hiltonia Spa σε συνεργασία με τη Symmetria και τη Cinq Mondes

19/10/2012


Νέο spa menu από το Hiltonia Spa σε συνεργασία με τη Symmetria και τη Cinq Mondes

Το Hiltonia Spa παρουσιάζει μια νέα σειρά από θεραπείες ευεξίας και ομορφιάς βασισμένες στην αρωματοθεραπεία, στα βιολογικά προϊόντα αλλά και στις σύγχρονες τάσεις της κοσμετολογίας. Το δημοφιλές Spa του Hilton Αθηνών εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την κλινική Symmetria ενώ παράλληλα υιοθετεί τη νέα σειρά θεραπειών με οργανικά προϊόντα από τη Cinq Mondes.

Το νέο spa menu περιλαμβάνει θεραπείες περιποίησης προσώπου, μασάζ σώματος, αδυνατιστικές και συσφιγκτικές θεραπείες σώματος, θεραπείες ειδικά για άντρες, αλλά και δύο νέα Signature Treatments που δημιουργήθηκαν ειδικά για το Hiltonia Spa από την The Aromatherapy Company η οποία εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τη Symmetria. Το Luxury Grecian Full Body Treatment και το Ultimate Luxury Grecian Full Body Treatment είναι οι προτάσεις του Hiltonia Spa  για την απόλυτη αίσθηση ανανέωσης με εκχυλίσματα φρούτων και βοτάνων από την ελληνική φύση, όπως το νερόλι, το γλυκό πορτοκάλι, το θυμάρι, το φασκόμηλο και ο ελίχρυσος.

Θεραπείες όπως η “Tailor Made Facial Experience” με τη χρήση της τεχνολογίας reveal imager, η “Fire & Ice Rejuvenating Treatment” με AHA και η “Collagen & Hyaluronic Intensive Treatment” αποτελούν μόνο ένα δείγμα από τη μεγάλη γκάμα επιστημονικών υπηρεσιών ομορφιάς και αντιγήρανσης με την υπογραφή της Symmetria που μπορείτε ν’ απολαύσετε στο Hiltonia Spa. Αν πάλι επιθυμείτε ν’ ανανεωθείτε μετά από ένα απαιτητικό επαγγελματικό ταξίδι, σας προτείνουμε το “Jet Lag Massage” που περιλαμβάνει το “sleep massage” για πλήρη χαλάρωση και προετοιμασία για τον ύπνο ή το “energizing massage” για να ανακτήσετε τη χαμένη ενέργεια. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε την Πράσινη Σειρά θεραπειών της Cinq Mondes που βασίζεται σε παραδοσιακά τελετουργικά «από τις πέντε ηπείρους» με τη χρήση βιολογικών προϊόντων. Δοκιμάστε το body scrub με έλαιο monoi και ζάχαρη, το παραδοσιακό μασάζ Lomi-Lomi από την Ταϊτή ή το μπαλινέζικο τελετουργικό ομορφιάς με πέντε είδη τροπικών λουλουδιών.

Για να γνωρίσετε το νέο spa menu του Hiltonia Spa, τηλεφωνήστε στο 210 7281801. Αν επιθυμείτε να παρατείνετε αυτή τη μοναδική αίσθηση ηρεμίας και αναζωογόνησης, μπορείτε να προμηθευθείτε τα προϊόντα ομορφιάς και χαλάρωσης  Symmetria και Cinq Mondes από το Hiltonia Spa. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κλινική Symmetria επισκεφθείτε το www.symmetria.gr και για τη Cinq Mondes το www.cinqmondes.com