ΝΕΑ

   

ELIT Language Services + Oriflame = 2 κρουαζιερόπλοια, 19 γλώσσες, 63 χώρες, 5.900 σύνεδροι!

20/10/2017


ELIT Language Services + Oriflame = 2 κρουαζιερόπλοια, 19 γλώσσες, 63 χώρες, 5.900 σύνεδροι!

Η σουηδική Oriflame, μία από τις γνωστότερες μάρκες καλλυντικών στον κόσμο, επέλεξε την Αθήνα για να γιορτάσει τα 50α της γενέθλια. Τα 5.900 στελέχη της από 63 χώρες και οι ιδρυτές της εταιρείας Jonas και Robert af Jochnick έφθασαν στην Αθήνα με δύο εντυπωσιακά κρουαζιερόπλοια. 

Μισόν αιώνα μετά από την ίδρυσή της το 1967, η Oriflame τίμησε την Ελλάδα με το Jubilee Conference, το μεγαλύτερο business conference που έχει διεξαγάγει ποτέ η εταιρεία, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Φαλήρου, το γνωστό Tae Kwon Do.

Η ELIT ανέλαβε τον στρατηγικό σχεδιασμό για να επικοινωνήσουν απρόσκοπτα 5.900 σύνεδροι σε 19 γλώσσες, εγκατέστησε τον εξοπλισμό ταυτόχρονης διερμηνείας και παρείχε διαρκή υποστήριξη στους διερμηνείς της Oriflame 

Ο οργανωτής επέλεξε την ELIT για την πολυετή διεθνή της πείρα στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών διερμηνείας αλλά και, κυρίως, για την ικανότητά της να διαχειρίζεται τους ποικίλους κινδύνους που ενδέχεται να επηρεάσουν μια εκδήλωση τόσο μεγάλης κλίμακας. 

Η Oriflame είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες απ’ ευθείας πωλήσεων με κύκλο εργασιών που πλησιάζει τα 2 δισεκ. ευρώ και μία από τις πιο αναγνωρίσιμες μάρκες καλλυντικών στον κόσμο.