ΝΕΑ

   

ΤO LIVEMEDIA ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΚΑΛΥΨΕΩΝ

25/10/2017


ΤO LIVEMEDIA ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΚΑΛΥΨΕΩΝ

38ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ζωντανή μετάδοση από το Livemedia του 38ου Πανελληνίου Επετειακού Καρδιολογικού Συνεδρίου στην Αθήνα από τις 19-21 Οκτωβρίου 2017 στη διάρκεια του οποίου εφαρμόστηκε το πρωτοποριακό σύστημα Livemedia Event Services στο σύνολό του, έγινε χρήση του Livemedia app, ενώ τοποθετήθηκαν και ρομποτικές κάμερες σε όλες τις αίθουσες για δικάμερη μετάδοση του Συνεδρίου.

Το διαδικτυακό κανάλι Livemedia μετέδωσε ταυτόχρονα τις διαλέξεις από πέντε αίθουσες ενός εξαιρετικά υψηλού επιστημονικού επιπέδου Συνεδρίου με ιδιαιτέρως απαιτητικό πρόγραμμα, δίνοντας την ευκαιρία στους Καρδιολόγους να έχουν στη συσκευή τους όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην Καρδιολογία για παρακολούθηση στο διαδίκτυο, κάνοντας παράλληλα χρήση των Livemedia Event Services και μέσω του Livemedia app (ios & android):

Chat

E-program

Evaluation 

Poll

Η καταμέτρηση του χρόνου παρακολούθησης των συνέδρων έγινε μέσω Barcode του συστήματος Livemedia Event Services, ενώ εφαρμόστηκε και το σύστημα self-registration. 

Για πρώτη φορά φέτος οι 133 αναρτημένες ανακοινώσεις κατηγοριοποιημένες σε 14 ενότητες προβλήθηκαν ψηφιακά σε έξι οθόνες στη διάρκεια του Συνεδρίου.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και highlights που δίνουν συνοπτικά μία συνολική εικόνα των εξελίξεων που παρουσιάστηκαν.

Η επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 70 χρόνων από την ίδρυση της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας μεταδόθηκε δικαμερικά επίσης ζωντανά από το Livemedia.

Μέχρι στιγμής το 38ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο έχει συγκεντρώσει στο Livemedia πάνω από 77.000 θεάσεις – νούμερο συνεχώς αυξανόμενο - ενώ πάνω από 8.900 το παρακολούθησαν ζωντανά.http://www.livemedia.gr/38hcs

ΤΟ LIVEMEDIA ΣΕ ΣΙΚΑΓΟ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Livemedia ταξίδεψε στο Σικάγο για τη ζωντανή μετάδοση και αποθήκευση του 32nd Annual Advances in Contrast Ultrasound - Bubble Conference 2017, αλλά και στην Κωνσταντινούπολη για το 8th International Eurasian Hematology- Oncology Congress, προσκεκλημένο από τα αντίστοιχα Διεθνή Πανεπιστήμια κι ερευνητικά κέντρα. 

3ο ΑΡΡΥΘΜΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 29-30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΑΘΗΝΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και το 3ο Αρρυθμιολογικό Συνέδριο στις 29-30 Σεπτεμβρίου   στην Αθήνα, στο οποίο εφαρμόστηκαν με μεγάλη επιτυχία chat και poll μέσω του συστήματος Livemedia Event Services. Οι παρουσιάσεις στο Livemedia  συγκέντρωσαν πάνω από 17.000 θεάσεις. http://www.livemedia.gr/3ere