ΝΕΑ

   

Νέα Εποχή για την Triaena Tours & Congress…

26/10/2017


Νέα Εποχή για την Triaena Tours & Congress…

Η Triaena Tours & Congress αποτελεί την κορυφαία επιλογή για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών σχετικών  με τη διοργάνωση Συνεδρίων, εταιρικών εκδηλώσεων και ταξιδιωτικών πακέτων.

Ιδρύθηκε το 1959, με την ονομασία Triaena Travel, και λειτουργούσε αρχικά ως ταξιδιωτικό γραφείο. Στη συνέχεια, η εταιρεία μετονομάστηκε σε Triaena Tours & Congress και έγινε πρωτοπόρος στην οργάνωση Συνεδρίων. 

Το 2017, προστέθηκαν νέοι μέτοχοι ενώ διευθύνων σύμβουλος ανέλαβε ο Γιάννης Τσέρτος, ο οποίος ξεκίνησε την αναδιοργάνωση της εταιρείας με την ένταξη νέων ανθρώπων στο δυναμικό αλλά και με μια στρατηγική rebranding και επανασχεδιασμού υπηρεσιών.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, και οι ανανεωμένες υπηρεσίες σε συνδυασμό με τους υψηλού κύρους προμηθευτές εγγυάται την επιτυχία της κάθε εκδήλωσης ή Συνεδρίου. 

ΣΥΝΕΔΡΙΑ 

Το κλειδί για την επιτυχημένη διοργάνωση ενός Συνεδρίου είναι ο συνδυασμός τεχνογνωσίας, οργάνωσης, εμπειρίας και σύμπνοιας με τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα. Η  Triaena Tours & Congress, εγγυάται την άψογη διοργάνωση του Συνεδρίου από τον αρχικό προγραμματισμό  έως και την εφαρμογή του, δημιουργώντας κάθε φορά μια ιστορία επιτυχίας. 

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με 58 χρόνια δυναμικής παρουσίας στο χώρο των τουριστικών υπηρεσιών και με το πλέον φιλικό και εξειδικευμένο προσωπικό η εταιρεία παραμένει αφοσιωμένη  στην εξυπηρέτηση των αναγκών του σύγχρονου ταξιδιώτη, επαγγελματία ή ιδιώτη, πάντα με σεβασμό και αξιοπιστία. 

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

Η Triaena Tours & Congress είναι εξειδικευμένη  στον VIP τουρισμό και προσφέρει πλήθος υπηρεσιών καλύπτοντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Προσφέρονται υπηρεσίες ενοικίασης ιδιωτικών γιοτ ή και ιστιοπλοϊκών σκαφών, υπηρεσίες φύλαξης και ασφάλειας, μεταφορές με λιμουζίνες, κρατήσεις σε εστιατόρια, παροχή βοηθητικού προσωπικού, ξεναγών έτσι ώστε οι διακοπές των ονείρων σας να γίνουν πραγματικότητα.

TRIAΕNA BUSINESS CENTER

Το νεοσύστατο επαγγελματικό κέντρο της Triaena Tours & Congress επί της Λεωφόρου Μεσογείων 15, οργανώνει και φιλοξενεί Εταιρικές Συναντήσεις, Συνεντεύξεις Τύπου, Εκδηλώσεις Προώθησης  Προϊόντων αλλά και κάθε είδους θεματικές εκδηλώσεις. 

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας συνολικής έκτασης 1000 τμ, μπορούν να φιλοξενηθούν συναντήσεις 10-15 ατόμων αλλά και εκδηλώσεις μέχρι και 150 ατόμων ενώ υπάρχει και η δυνατότητα ενοικίασης πλήρως εξοπλισμένων γραφείων τα οποία είναι ιδανικά για επαγγελματικές συναντήσεις.

Όλες οι αίθουσες του Business Center είναι εξοπλισμένες με  τα πλέον σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα ενώ οι in-house υπηρεσίες που παρέχονται σας λύνουν τα χέρια και σας επιτρέπουν να οργανώσετε και να διεκπεραιώσετε οποιαδήποτε επιχειρηματική σας δραστηριότητα απλά και άμεσα.

Συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις μας παρέχονται:  
Ενοικίαση γραφείων

Internet

Κινητό τηλέφωνο με ελληνικό αριθμό

24ωρη γραμματεία