ΝΕΑ

   

Ημερίδα «Αύξηση των Πωλήσεων σε περίοδο κρίσης»

26/10/2017


Ημερίδα «Αύξηση των Πωλήσεων σε περίοδο κρίσης»

Η Direction Business Network, σε συνεργασία με την εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων AMT Consultants  θα διοργανώσουν μια πολύ ενδιαφέρουσα  ημερίδα με θέμα «Αύξηση των Πωλήσεων σε περίοδο κρίσης»

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 08 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις  «ΔΑΪΣ» και θα έχει διάρκεια από τις 14.30 έως τις 19.00. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο διεθνούς φήμης  σύμβουλος και εκπαιδευτής  Patrick V. Valtin,  όπου θα παρουσιάσει ενδιαφέροντα θέματα και θα βοηθήσει τους παρευρισκομένους να βρουν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα και να βάλουν νέες προοπτικές στους τομείς  των αντικειμένων τους. Ο κος. Βάλτιν έχει μια τεράστια διεθνή εμπειρία στους τομείς του συμβουλευτικού και εκπαιδευτικού  Management  με ειδίκευση στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των επιχειρήσεων και στην αξιολόγηση ανθρώπινου δυναμικού.

Τα κυριότερα θέματα της ημερίδας που θα αναπτυχθούν  είναι τα ακόλουθα: 

Η «Πιεστική πώληση» (Push-Selling) δεν έχει πλέον αποτελέσματα. Ο πελάτης δεν αποδέχεται να του λέμε τι να κάνει. Η απάντηση είναι η εξής: Εφαρμόστε τη στρατηγική Pull Selling™

Μετατρέψτε το κάθε ένα από τα καλύτερά σας επιχειρήματα σε δυνατό συναισθηματικό έναυσμα, προκειμένου να δημιουργήσετε μια ακαταμάχητη επιθυμία του πελάτη να αγοράσει.

Η προ-αναφερθείσα στρατηγική Pull-Selling απαιτεί κάποιες δεξιότητες που δεν έχουν διδαχτεί σε κανένα σχολείο ή σεμινάριο. 

Προτού καν ο αγοραστής δείξει κάποιο ενδιαφέρον για το προϊόν ή την υπηρεσία σας, θα πρέπει να συμβεί κάτι στο μυαλό του – κάτι που δεν σχετίζεται καθόλου με τη λογική. Αν δε γνωρίζετε πώς να πυροδοτήσετε αυτό το κάτι, δεν θα καταφέρετε να κλείσετε τη συμφωνία.

Για δηλώσεις συμμετοχής:>>> http://www.eventora.gr/imerida-pwlisewn