ΝΕΑ

   

Grecotel Palla Athena: Κυριακάτικα μεσημέρια για μικρούς & μεγάλους!

27/11/2017


Grecotel Palla Athena: Κυριακάτικα μεσημέρια για μικρούς & μεγάλους!

Ο πλούσιος οικογενειακός μεσημεριανός μπουφές, που έγινε must στην πόλη, σας περιμένει στο εστιατόριο του Grecotel Pallas Athena, στο κέντρο της Αθήνας. Κάθε Κυριακή, οι μικροί σας μπόμπιρες διασκεδάζουν στον παιχνιδότοπο του πολυτελούς ξενοδοχείου με έμπειρο ψυχαγωγό και δημιουργικά παιχνίδια.

Χαρείτε όμορφες στιγμές ζεστασιάς με τα παιδιά σας απολαμβάνοντας λαχταριστά εδέσματα και οι μικροί μας επισκέπτες ιδιαίτερες εκπλήξεις & δραστηριότητες. Αφήστε τα παιδιά σας να χαρούν ξέγνοιαστα παίζοντας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με την επίβλεψη ομάδας παιδαγωγών για τα πιο δημιουργικά Κυριακάτικα μεσημέρια στο κέντρο της πόλης.

Απολαύστε τη μοναδική ατμόσφαιρα του πολυτελούς ξενοδοχείου σε συνδυασμό με ένα πλούσιο γεύμα με προτάσεις από την δημιουργική κουζίνα της Grecotel. Στον κυριακάτικο οικογενειακό μπουφέ θα βρείτε νόστιμες και υγιεινές επιλογές, φτιαγμένες με εκλεκτά υλικά κατευθείαν από τη φάρμα μας Agreco στην Κρήτη. Ολόφρεσκες σαλάτες, μεγάλη ποικιλία από ζεστά εδέσματα προσαρμοσμένα στους παιδικούς ουρανίσκους και ονειρεμένα επιδ όρπια, θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους. 

Κάθε Κυριακή 13:00 - 16:00

Για κρατήσεις & περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ: 210 3250900 ή στο e-mail: reservations.pa@grecotel.com