ΝΕΑ

   

Συνεχείς οι δράσεις προώθησης και προβολής της χώρας από την AFEA

30/11/2017


Συνεχείς οι δράσεις προώθησης και προβολής της χώρας από την AFEA

Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση του 2ου εξαμήνου για το 2017, η ομάδα της AFEA βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασίας για τη νέα χρόνια, συμμετέχοντας σε δράσεις προώθησης και προβολής της Ελλάδας, σε εκθέσεις, καθώς και σε σημαντικά συνέδρια του κλάδου. Οι δράσεις πωλήσεων της AFEA που υλοποιούνται κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2017 περιλαμβάνουν:

Συμμετοχή στo Athens Roadshow του ACVB στο Λονδίνο, πρώτο σταθμό σε μια σειρά αποκλειστικών παρουσιάσεων, που έχουν σχεδιαστεί για τη στρατηγική προβολή της Αθήνας ως προορισμού, αναδεικνύοντας τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και την συνεδριακή υποδομή της πόλης με σύγχρονο και ζωντανό τρόπο. Την κλειστή παρουσίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 25 Οκτωβρίου 2017, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λονδίνου με τη συμμετοχή εκπροσώπων του τουριστικού προϊόντος της Αθήνας, παρακολούθησαν εκπρόσωποι μεγάλων ευρωπαϊκών και διεθνών επαγγελματικών ενώσεων με έδρα το Λονδίνο, κεντρικών PCOs κι εκπρόσωποι των τοπικών μέσων ενημέρωσης MICE.

Συμμετοχή στο 56th ICCA Congress, που πραγματοποιήθηκε στη Πράγα στις 12-15 Νοεμβρίου 2017, με σκοπό την ενημέρωση και εκπαίδευση σε σχέση με τις νέες τάσεις και πρακτικές της αγοράς, αλλά και την προώθηση της Ελλάδας ως συνεδριακό προορισμό και την δημιουργία επαφών.  Η AFEA είχε την τιμή να συμμετέχει και σε πάνελ με θέμα «GPDR & Cyberthreats», προσκεκλημένη από το Διεθνή Οργανισμό IAPCO.

Συμμετοχή στην έκθεση IBTM 2017, η οποία λαμβάνει χώρα όπως κάθε χρόνο στην Βαρκελώνη και στην οποία η εταιρία συμμετέχει ως εκθέτης. Σκοπός της παρουσίας στην έκθεση είναι η προώθηση του προορισμού για μελλοντικά συνέδρια και incentives και η προσέλκυση νέων επισκεπτών στην χώρα.  

Η προσπάθεια προβολής της χώρας και της συνεδριακής δυναμικής της, όσο και του επαγγελματισμού των Ελλήνων Οργανωτών Συνεδρίων είναι συνεχής και η ομάδα της AFEA βρίσκεται συνεχώς σε αναζήτηση νέων ευκαιριών και δράσεων. Ηδη προγραμματίζεται και έχει μπει σε ισχύ το πλάνο δράσεων & προβολής για τη διετία 2018-2019