ΝΕΑ

   

Finalists για το Collaboration Award της Διεθνούς Ένωσης Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (IAPCO) ήταν οι εταιρίες Afea, Era και Erasmus μέσω της συνεργασίας τους για την οργάνωση του IAPCO Edge Seminar Athens

01/12/2017


Finalists για το Collaboration Award της Διεθνούς Ένωσης Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (IAPCO) ήταν οι εταιρίες Afea, Era και Erasmus μέσω της συνεργασίας τους για την οργάνωση του IAPCO Edge Seminar Athens

Τρεις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες διοργάνωσης συνεδρίων, η Afea, η Era και η Erasmus, ενεργά μέλη της Διεθνούς Ένωσης Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (IAPCO), οι οποίες στην καθημερινότητά τους λειτουργούν ανταγωνιστικά στο συνεδριακό στίβο, πρόθυμα ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μία τολμηρή προσπάθεια να διεκδικήσουν από κοινού και στη συνέχεια να οργανώσουν, επίσης από κοινού το διεθνές εκπαιδευτικό σεμινάριο IAPCO Edge Athens, στην Αθήνα, τον Ιανουάριο του 2017. Η έκβαση της διεκδίκησης ήταν θετική και η οργάνωση του σεμιναρίου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Το τελικό αποτέλεσμα τόσο της γνώσης και εμπειρίας που αποκόμισαν οι συμμετέχοντες του συνεδρίου, όσο και της πολύ επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ των τριών εταιρειών, απέσπασε ενθουσιώδη σχόλια όχι μόνο από τους συμμετέχοντες, αλλά και από στελέχη της αναθέτουσας Διεθνούς Ένωσης, IAPCO. 

Με αφορμή την επιτυχία αυτής της συνεργασίας, οι τρεις εταιρείες συναποφάσισαν να διεκδικήσουν από κοινού το IAPCO Driving Excellence Award for Collaboration 2017. Κατόπιν υποβολής των στοιχείων από τους υποψηφίους, ακολούθησε ψηφοφορία εντός του Δ.Σ της IAPCO, και το IAPCO Edge Team Athens κατάφερε να περάσει στους τρεις φιναλίστ για το βραβείο. Την πρώτη θέση στην κατάταξη έλαβε η συνεργασία του AIM Group International και της Italian Society for Anaesthesia, Analgesia, Resuscitation and Intensive Care για τη διοργάνωση μιας hands-on εκπαίδευσης με θέμα την επείγουσα ιατρική φροντίδα, η οποία πραγματοποιήθηκε στο νησί της Lampedusa σε συνθήκες προσομοίωσης έκτακτης ανθρωπιστικής κρίσης. Δεύτερη σε ψήφους ήλθε η υποψηφιότητα του IAPCO EDGE Team Athens και τρίτη η συνεργασία της εταιρείας KW Conferences με τα Novotel  και το Hyderabad International Convention Centre για την κοινή και επιτυχημένη προσπάθεια διεκδίκησης ενός διεθνούς συνεδρίου για την Ινδία σε συνθήκες σκληρού ανταγωνισμού.

Παρόλο που η ελληνική υποψηφιότητα δεν απέσπασε το πρώτο βραβείο, έλαβε το Πιστοποιητικό Βέλτιστης Πρακτικής από την IAPCO. Οι εταιρείες Afea, Era και Erasmus νιώθουν ιδιαίτερα ευτυχείς και περήφανες που κατάφεραν να επιτύχουν αυτή τη διάκριση, να προβάλουν τη χώρα μας σε ένα διεθνές επιλεγμένο κοινό κατά τη διάρκεια του IBTM Meetings Leadership Summit στη Βαρκελώνη, όπου και έγινε η βράβευση και βεβαίως  να αποδείξουν τη δύναμη της συνεργασίας κατά το αρχαίο δημοκρίτειο ρητό: «από ομονοίης τα μεγάλα έργα»!