ΝΕΑ

   

H Mideast στο HAOMS 2018

30/01/2018


H Mideast στο HAOMS 2018


Παράλληλο πρόγραμμα σε 2 αίθουσες, masterclasses και workshops 

20 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης και 20 Μόρια Συνεχούς Επαγγελματικής Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων

H Mideast Travel Worldwide μετά τις δύο επιτυχημένες συμμετοχές στο HAOMS 2016 και 2017 ανέλαβε για ακόμα μία φορά τη γραμματειακή υποστήριξη του 29ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής HAOMS 2018.

Το παραπάνω συνέδριο έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, έναν από τους καλύτερους χώρους για επιστημονικές εκδηλώσεις στη χώρα μας, στις 25-27 Ιανουαρίου. Διήρκησε τρεις ημέρες, με παράλληλο πρόγραμμα στις δύο κύριες αίθουσες, ομιλίες σε περιορισμένο κοινό (masterclasses) και πρακτικά σεμινάρια (workshops). Όλοι οι ομιλητές του Συνεδρίου είναι διακεκριμένοι στον κλάδο τους ενώ συμμετείχε μια αρκετά μεγάλη ομάδα διεθνών επιστημόνων που σφράγισαν με το κύρος τους το κατευθυνόμενο μέρος του συνεδρίου. Ο Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, κος Ιωάννης Α. Μελακόπουλος, ανέφερε χαρακτηριστικά πως το έμψυχο υλικό των συνεδρίων είναι αυτό που κάνει τη διαφορά και φέτος οι ομιλητές μας ήταν αυτοί που έδωσαν τη λάμψη στο Μέγαρο.

Τα αμφιθέατρα και οι αίθουσες του Μεγάρου παρέμειναν κατάμεστα και τις τρεις ημέρες καθώς οι εγγραφές ξεπέρασαν τις 600. Η συμμετοχή στο HAOMS 2018 μοριοδοτήθηκε από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο με 20 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης και από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία με 20 Μόρια Συνεχούς Επαγγελματικής Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων. Σκοπός της οργανωτικής επιτροπής ήταν να υπάρχουν θέματα από όλο το φάσμα της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, από τα εμφυτεύματα και τη χειρουργική του στόματος μέχρι τις κρανιοπροσωπικές διαταραχές και την αντιμετώπιση-αποκατάσταση του ασθενούς με κακοήθη νόσο, γεγονός που κράτησε το ενδιαφέρον των συνέδρων αμείωτο καθ’ όλη τη διάρκεια των ομιλ

Η κα Άση Παπαδοπούλου, Υπεύθυνη του Τμήματος Συνεδρίων και Εταιρικών Εκδηλώσεων της Mideast Travel Woldwide και της BCD Meetings & Events Greece δήλωσε: «Είναι χαρά μας να μετέχουμε σε τέτοιες εκδηλώσεις, που αποτελούν γιορτή για την Επιστήμη. Η επιτυχία της συγκεκριμένης εκδήλωσης οφείλεται όπως κάθε φορά στην ιδιαίτερη προσοχή που δόθηκε από την οργανωτική επιτροπή στη δομή του Προγράμματος, στην επιλογή των Ομιλητών, στην εξαιρετική απόδοση της Γραμματείας μας και στη μαζική προσέλευση Συνέδρων υψηλού επιπέδου. Η εκδήλωση αυτή έδωσε την ευκαιρία στη Mideast να αποδείξει για ακόμη μια φορά τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της που προσφέρει στη διοργάνωση συνεδρίων. Ευχαριστούμε για ακόμα μία χρονιά την Ελληνική Εταιρεία Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής (ΕΕΣΓΠΧ) για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν».