ΝΕΑ

   

Ο ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΣΤΗΝ ERA

24/01/2018


Ο ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΣΤΗΝ ERA

Η νέα χρονιά βρίσκει την ERA ανανεωμένη με νέο website, δυο νέα έμπειρα στελέχη και ανακαινισμένα γραφεία. Η νέα ιστοσελίδα  της Era αντανακλά το νέο μοντέρνο προφίλ της εταιρείας που ετοιμάζεται να κατακτήσει τη διεθνή αγορά συνεδρίων. Τα νέα στελέχη μας η Αλεξία Παναγιωτοπούλου  στη θέση της Διευθύντριας Μάρκετινγκ και Εταιρικής Ανάπτυξης και ο Μπάμπης Χαραλάμπους στη θέση του Διευθυντή Έργων της ERA θα συνδράμουν προς αυτή την κατεύθυνση. 

Το 2018 ξεκίνησε δυναμικά για την ERA με τη συμμετοχή στελεχών της εταιρείας στο συνέδριο IAPCO EDGE  και στη συνάντηση του δικτύου ASCONET που έλαβαν χώρα στα μέσα Ιανουαρίου στη Φλωρεντία της Ιταλίας. Η ERA θα συμμετάσχει  με δυο στελέχη και στη Γενική Συνέλευση του IAPCO που θα λάβει χώρα στο Τόκυο της Ιαπωνίας στις αρχές Φεβρουαρίου. 

Παράλληλα, η ERA τον Ιανουάριο ανέλαβε τη διοργάνωση τριών συνεδρίων.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕΛΑΝΩΜΑΤΟΣ, που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη στις 13 & 14 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace και πραγματεύονταν τις νεότερες εξελίξεις για το Μελάνωμα με τη συμμετοχή 200 συνέδρων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

6ο ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ της Επιστημονικής Εταιρείας Συνεχιζόμενης Παιδιατρικής Εκπαίδευσης  που έλαβε χώρα στις 27 Ιανουαρίου στο Αμφιθέατρο Γ.Ν. Παίδων «Π.&Α. Κυριακού» με τη συμμετοχή 200 ιατρών και σπουδαστών. Παρουσιάστηκαν ενδιαφέροντα θέματα της καθημερινής κλινικής πράξης με το πνεύμα των σύγχρονων επιστημονικών απόψεων της «βασιζομένης σε ενδείξεις παιδιατρικής».

3o ΔΙΑΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ - 14ος ΚΥΚΛΟΣ που έλαβε χώρα στις 27 Ιανουαρίου στο Αμφιθέατρο Παθολογικής Φυσιολογίας,  της Ιατρικής Σχολής Αθηνών με τη συμμετοχή 80  ιατρών και σπουδαστών.