ΝΕΑ

   

Εορτασμός 40 χρόνων εξαιρετικής φιλοξενίας

23/02/2018


Εορτασμός 40 χρόνων εξαιρετικής φιλοξενίας

Το 2018, το 5-αστέρων πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Out of the Blue, Capsis Elite Resort γιορτάζει με υπερηφάνεια 40 χρόνια εξαιρετικής και πρωτοποριακής παρουσίας στο χώρο του τουρισμού. Για να γιορτάσουμε αυτό το σημαντικό επίτευγμα διοργανώνουμε κατά τη διάρκεια της σεζόν μια εορταστική καμπάνια αποτελούμενη από πληθώρα δραστηριοτήτων και προωθητικών ενεργειών, τόσο εντός του ξενοδοχείου όσο και εκτός, γιορτάζοντας την ιστορία μας και προβάλλοντας τις προοπτικές μας για το μέλλον.

Καψής: Η ιστορία…

Το ξενοδοχείο Καψής άνοιξε το 1978, σε μια ιδιωτική χερσόνησο 168 στρεμμάτων δίπλα στο παραδοσιακό ψαροχώρι της Αγίας Πελαγίας και πολύ κοντά στην πόλη του Ηρακλείου Κρήτης. Ονομάστηκε "Capsis Beach Hotel & Sofitel Capsis Palace Hotel & Convention Center", και αποτελείτο από δύο μεγάλα ξενοδοχεία και επιλογή από 111 συνεδριακών χώρων με συνολική χωρητικότητα πάνω από 4.000 άτομα. Όντας το πρώτο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Ελλάδα που αγκάλιασε τα "meetings & incentives", κατακτήσαμε κυρίαρχο ρόλο στην Ευρωπαϊκή Βιομηχανία Συνεδρίων (Conference Industry). Το ξενοδοχείο φιλοξένησε πολλές σημαντικές εθνικές και διεθνείς συναντήσεις καθώς και συνεντεύξεις Τύπου, όπως η "Σύνοδος Αρχηγών Άμυνας των Βαλκανικών Χωρών".
Η ιδιοκτήτρια κυρία Ντία Καψή, ξενοδόχος 3ης γενιάς, έχοντας πάντα επίγνωση των παγκόσμιων τάσεων, οραματίστηκε την εξέλιξη του ξενοδοχείου από συνεδριακό συγκρότημα σε έναν πολυτελές προορισμό διακοπών υγείας και ευεξίας 5 αστέρων, ξεκινώντας την ριζική του ανακαίνιση το 2007. Εξασφαλίζοντας αρχικά τη διατήρηση των υφιστάμενων κήπων και της πλούσιας βλάστησης, οι κατασκευές που διήρκησαν ενάμιση χρόνο μεταμόρφωσαν το ξενοδοχείο σε ένα  θέρετρο 5 αστέρων το οποίο αποτελείται από 3 κατηγορίες ξενοδοχείων και «γειτονιές δωματίων» με διαφορετικό στυλ και  δυνατότητες διαμονής, από οικογενειακά bungalows έως και βίλλες με ιδιωτικές πισίνες. Μαζί με αυτές τις σημαντικές αλλαγές, το ξενοδοχειακό συγκρότημα μετονομάστηκε σε "Out of the Blue, Capsis Elite Resort", αναδεικνύοντας την άμεση σχέση του ξενοδοχείου με το μπλε του Αιγαίου Πελάγους από το οποίο περιβάλλεται.

Οι καινοτομίες μας…

Το Out of the Blue, Capsis Elite Resort επικεντρώνεται πλέον σε VIP πελάτες και τις οικογένειές τους, σε διοργανώσεις γάμων, σε δημοφιλή προορισμό για τον μήνα του μέλιτος, καθώς και στους λάτρεις της υγείας και ευεξίας, ενώ παράλληλα εξακολουθεί να προσφέρει συνεδριακές υπηρεσίες με 13 υπερσύγχρονους χώρους συνεδρίων. Η αφοσίωση μας στο να προσφέρουμε ξεχωριστές εμπειρίες μας έχει οδηγήσει στη δημιουργία εξαιρετικών υπηρεσιών και δραστηριοτήτων, όπως το τεσσάρων στρεμμάτων Minoan Kids Club, το βραβευμένο Euphoria Rejuvenating Spa μας και πιο πρόσφατα τα τρία συναρπαστικά θεματικά  Escape Rooms (Δωμάτια Απόδρασης), καθιστώντας μας το πρώτο ξενοδοχειακό συγκρότημα στον κόσμο που φιλοξενεί και λειτουργεί  στις εγκαταστάσεις του τα δωμάτια αυτά. Κατά τη διάρκεια της μέχρι τώρα πορείας μας, ένα πράγμα έχει παραμείνει σταθερό: το πάθος μας να προσφέρουμε μια εκπληκτική εμπειρία καθώς και εξαιρετική εξυπηρέτηση και φιλοξενία αντάξιας 5 αστέρων.

Αναγνώριση & βραβεία…

Όλες αυτές οι αλλαγές έφεραν μια ολοένα αυξανόμενη διεθνή αναγνώριση, επεκτείνοντας περαιτέρω τον κατάλογο των βραβείων που μας έχουν απονεμηθεί. Η πιο πρόσφατη βράβευση μας είναι το "BEST HOTEL & RESORT IN GREECE" στα Seven Stars Luxury Hospitality και Lifestyle Awards 2017. Στο ξενοδοχείο μας απονεμήθηκε επίσης το “Facilities Excellence or Innovation” Silver Award στα Βραβεία Ελληνικού Τουρισμού 2017, για τα καινοτόμα θεματικά escape rooms, το πρόγραμμα διατροφής Dukan, το Kids Pool Paradise και άλλες υπηρεσίες. Άλλες βραβεύσεις μας περιλαμβάνουν το “Best Luxury resort in Greece” Silver Award στα Βραβεία Ελληνικού Τουρισμού 2016, το βραβείο “Best Greek Spa Resort Award (πάνω από 50 δωμάτια)” από τα Βραβεία Spa Traveler Awards 2015 και 2η θέση στο “Innovation in Wellness” στα Worldwide Hospitality Awards 2015.

Σας προσκαλούμε να μας συνοδέψετε στον εορτασμό αυτής της επετείου με τις δραστηριότητες και τις δράσεις μας, που αναδεικνύουν  την ιστορία της παρουσίας μας στην Κρήτη και την Ελλάδα, καθώς και τις προσδοκίες μας για το μέλλον.