ΝΕΑ

   

Nέες μεγάλες παραγωγές από την P.C. PODIMATAS AUDIOVISUAL S.A.

27/02/2018


Nέες μεγάλες παραγωγές από την P.C. PODIMATAS AUDIOVISUAL S.A.

To 2018 ξεκίνησε ιδιαίτερα δυναμικά για την P.C. Podimatas Audiovisual με δύο μεγάλες Παραγωγές  της εταιρίας

Πιο συγκεκριμένα:

 --- 30-31 Ιανουαρίου, και 1η Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η εταιρική εκδήλωση της DIOR Europe στο Ξενοδοχείο Intercontinental με Welcome Dinner στο Roof Garden και παράλληλα meetings και εκδηλώσεις σε πολλαπλά break out rooms με Wide Screen Projections, P.A. συστήματα ήχου  και εξειδικευμένο σύστημα φωτισμού που στήθηκαν σε ειδικές τράσσες. 

Dinners πραγματοποιήθηκαν στο Intercontinental Hotel με live 7μελές Συγκρότημα και στο Βalux Γλυφάδας με προβολές και DJ.

--- Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου γιορτασε τα 20 χρόνια λειτουργίας της η ΤΕΜΕΣ, η εταιρία που έχει επενδύσει στην Μεσσηνία με την κατασκευή της τουριστικής μονάδας Costa Navarino.

H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Great Hall του μεγάλου Resort και είχε ένα μεγάλο σκηνικό τύπου Wide Screen με 2 projectors 32K Ansi για προβολή του γραφιστικού υλικού στο σκηνικό, και ταυτόχρονη προβολή παρουσιάσεων και κάμερας σε 2 μεγάλες οθόνες δεξιά και αριστερά από το σκηνικό.

Όσον αφορά τον ήχο τοποθετήθηκε 4πλο σύστημα High Definition Line Array RCF καθώς και εξοπλισμός Backline για την συναυλία του Αντώνη Ρέμου ο οποίος διασκέδασε τους παρευρισκομένους.

Ολος ο εξοπλισμός τοποθετήθηκε στην οροφή με πιστοποιημένα μηχανήματα ανύψωσης (Rigging).