ΝΕΑ

   

Συνεργασία Aria Fine Catering με τον Award winning Executive Chef with Michelin star Γιάννη Μανίκη

27/02/2018


Συνεργασία Aria Fine Catering με τον Award winning Executive Chef with Michelin star Γιάννη Μανίκη

Η Aria Fine Catering δίνοντας αξία στην εμπειρία του φαγητού , υποδέχεται στην οικογένεια της  ακόμη μία υψηλού επιπέδου συνεργασία στον τομέα της γαστρονομίας, αυτή τη φορά με το βραβευμένο Award Winning Executive Chef Γιάννη Μανίκη. Με το εξαιρετικό του ταλέντο αλλά και το πάθος που τον διακρίνει σε ότι κάνει, θα αναδείξει ακόμη περισσότερο την Aria και τη δημιουργική κουζίνα της.

Το να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και να ξεπερνάμε τις προσδοκίες των επισκεπτών μας αποτελεί για εμάς σταθερό, διαχρονικό στόχο».

«Η προσδοκία μας είναι οι παραδοσιακές τοπικές συνταγές να αναδειχθούν σε ένα ξεχωριστό γαστριμαργικό ταξίδι για τους επισκέπτες μας". Τα φρέσκα υλικά , οι άνθρωποι μας , οι συνεργάτες μας. Είπε ο Chef μας !!! 

Η γαστρονομία έχει εξελιχθεί πάρα πολύ από την άποψη των υλικών, της ποικιλίας, αλλά και του τρόπου με τον οποίο τρώμε. H μαγειρική είναι ένα θέαμα, μια εμπειρία εξαιρετική και πολύ πιο σύνθετη από το απλό φαγητό. Είναι όλα αυτά που βλέπουμε όταν πηγαίνουμε σε ένα εστιατόριο, ένα event  ο τρόπος που μας υποδέχονται, το κρασί που πίνουμε. χαρακτηριστικό της εποχής μας είναι οι κοινωνικές διαστάσεις του τρόπου διατροφής μας.