ΝΕΑ

   

Ο Φεβρουάριος στην ERA

28/02/2018


Ο Φεβρουάριος στην ERA

Ο Φεβρουάριος στην ERA ήταν πολύ δημιουργικός καθώς εγκαινιάσαμε τη νέα εταιρική μας ιστοσελίδα,  αναλάβαμε τη διοργάνωση τριών συνεδρίων που στέφθηκαν με επιτυχία και  συμμετείχαμε σε διεθνή συνέδρια με στόχο την μεταφορά τεχνογνωσίας.

Νέα σελίδα της ERA

Είμαστε μια έξυπνη, δημιουργική και ενθουσιώδης ομάδα που εγγυάται επιτυχημένες εκδηλώσεις και μοναδικές εμπειρίες στους πελάτες της. Ως εκ τούτου, χρειαζόμασταν τα γραφεία και η ιστοσελίδα μας να αντικατοπτρίζουν αυτή τη δυναμική. Ανακαινίσαμε τα γραφεία μας, επενδύσαμε σε νέα έμπειρα στελέχη και κατασκευάσαμε μια μοντέρνα εταιρική ιστοσελίδα που προσφέρει νέα εργαλεία στους πελάτες μας. Με το νέο RFP online μπορείτε τώρα να μας στείλετε το αίτημά σας μέσα σε λίγα μόνο λεπτά και να λάβετε ένα σχέδιο πρότασης για την εκδήλωση σας μέσα σε 48 ώρες. 

3 επιτυχημένες διοργανώσεις τον Φεβρουάριο στην ERA 

Η εταιρεία έφερε επιτυχώς εις πέρας τη διοργάνωση τριών συνεδρίων στην Αθήνα. Το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υαλοειδούς Αμφιβληστροειδούς, το 3o ΔΙΑΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ - 15ος ΚΥΚΛΟΣ και το  3o ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΕΛ.Ε.Ι.Υ.Α.

Η ERA στο συνέδριο του ΗAPCO &  του IAPCO

Η Γενική Διευθύντρια της ERA & Πρόεδρος του HAPCO είχε την τιμή να Προεδρεύσει στο φετινό συνέδριο του Οργανισμού που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Στελέχη της ERA παρακολούθησαν τις εργασίες του συνεδρίου και εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την πλούσια και ενδιαφέρουσα θεματολογία του. Η ERA συμμετείχε επίσης και στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του IAPCO που έλαβε χώρα στο Τόκυο της