ΝΕΑ

   

Το Livemedia μεταδίδει ζωντανά τα μεγαλύτερα events του Ιανουαρίου στην Ελλάδα

28/02/2018


Το Livemedia μεταδίδει ζωντανά τα μεγαλύτερα events του Ιανουαρίου στην Ελλάδα

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8.124 LIVE VIEWERS ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕΣΩ LIVEMEDIA ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΜΑΔΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Κ.Ε.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ζωντανή μετάδοση από το Livemedia των Πανελληνίων Σεμιναρίων των Ομάδων Εργασίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

8.124  live viewers παρακολούθησαν ζωντανά μέσω Livemedia τα Πανελλήνια Σεμινάρια των Ομάδων Εργασίας και τουλάχιστον 102.000 θεάσεις συγκέντρωσαν μέχρι στιγμής οι αποθηκευμένες παρουσιάσεις και φωτογραφίες.

Το Livemedia υποστήριξε τα Σεμινάρια με το σύστημα ολοκληρωμένων υπηρεσιών και applications, τα Livemedia Event Services που στόχο έχουν την επίτευξη αυτοματισμών και αλληλεπίδρασης μεταξύ των συνέδρων. 

Τα Livemedia Event Services μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν: Υπηρεσίες streaming και αποθήκευσης video και φωτογραφιών, e-program: App ηλεκτρονικού προγράμματος της εκδήλωσης, για ενημέρωση, αξιολόγηση και σημειώσεις, Chat, Poll, Barcode. Το Livemedia επίσης κάλυψε δημοσιογραφικά με εκτενείς συνεντεύξεις και video τα highlights των Σεμιναρίων των ομάδων Εργασίας.

Δείτε αποθηκευμένες τις παρουσιάσεις και τις φωτογραφίες του Συνεδρίου https://www.livemedia.gr/oe18

Συνεντεύξεις και στιγμιότυπα
https://www.youtube.com/watch?v=c9gI59KIOT4&list=PL41CydCr-FzKo6y7qw7n2YBCHIBuRtOQ3

Τα Σεμινάρια των Ομάδων Εργασίας πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 8-10 Φεβρουαρίου 2018, στη διάρκεια των οποίων πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κοινού Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΕΑΣΕΙΣ ΣΤΟ LIVEMEDIA ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ

Το Livemedia ήταν το μοναδικό web channel που μετέδωσε ζωντανά σε όλο τον κόσμο και την ομογένεια το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για το θέμα της ονομασίας της Μακεδονίας, με πληρότητα και ουδετερότητα αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι μπορεί να ανταποκριθεί και στην κάλυψη της τρέχουσας δυναμικής επικαιρότητας με απόλυτη επιτυχία. 

Τα εκατομμύρια views κατέστησαν το Livemedia ως την πρώτη επιλογή στο «κλικ» του κοινού και για την παρακολούθηση του αντίστοιχου συλλαλητηρίου στην Αθήνα, καθώς η μετάδοση και διαχείριση της αληθινής είδησης και πληροφορίας είναι ξεκάθαρος στόχος του διαδικτυακού καναλιού.

Συλλαλητήριο Θεσσαλονίκη

https://www.livemedia.gr/makedonia18

Συλλαλητήριο Αθήνα

https://www.livemedia.gr/makedonia0402

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ 8ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του HAPCO

Το Livemedia κάλυψε το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο του HAPCO  για τον Επαγγελματικό και Συνεδριακό Τουρισμό, με τίτλο “Ραγδαίες αλλαγές – Νέες τάσεις και προκλήσεις”, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου σε όλη την Ελλάδα να ενημερωθούν για όλα τα νεότερα εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για το καλύτερο αποτέλεσμα της διοργάνωσής τους. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε 31 Ιανουαρίου - 1  Φεβρουαρίου 2018, στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, Αθήνα.

https://www.livemedia.gr/8hapco

Κύριοι ομιλητές του Συνεδρίου ήταν επαγγελματίες του συνεδριακού τουρισμού από την ελληνική και διεθνή αγορά, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, επαγγελματίες διοργάνωσης συνεδρίων και εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών που εμπλέκονται στο χώρο της Υγείας.