ΝΕΑ

   

Το 3ο Συμπόσιο Εμφυτευμάτων & Χειρουργικής Στόματος HAOMS 2019 με την υποστήριξη της Mideast για 5η συνεχή χρονιά

30/01/2019


Το 3ο Συμπόσιο Εμφυτευμάτων & Χειρουργικής Στόματος HAOMS 2019 με την υποστήριξη της Mideast για 5η συνεχή χρονιά

Το 3o Συμπόσιο Εμφυτευμάτων και Χειρουργικής Στόματος HAOMS 2019, πραγματοποιήθηκε στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, από τις 24 έως τις 26 Ιανουαρίου 2019, με επίκαιρα και ενδιαφέροντα θέματα και σημαντικούς διεθνείς ομιλητές του χώρου, σε μια συνάντηση υψηλού επιστημονικού επιπέδου. Η Mideast, ηγέτης στον κλάδο της διοργάνωσης συνεδρίων, ανέλαβε για 5η συνεχόμενη χρονιά τη γραμματειακή υποστήριξη του Συμποσίου, έπειτα από την ανάθεση της διοργανώτριας Ελληνικής Εταιρείας Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής.


Οι εγγραφές στο HAOMS 2019 έφτασαν τις 600, ενώ συμμετείχαν 22 εκθέτες και πάνω από 50 καταξιωμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές. Αξίζει να σημειωθεί ότι, για πρώτη φορά σε συνέδριο της ειδικότητας στην Ελλάδα, συμμετείχε η παγκοσμίως αναγνωρισμένη αμερικανική εταιρεία Academy of Osseointegration με τρεις διακεκριμένους ομιλητές, οι οποίοι προσέδωσαν διεθνή προβολή και αναγνώριση στην εκδήλωση. 
Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, κος Κωστής Χούπης, δήλωσε σχετικά: «Θεωρούμε τιμητική και αμοιβαία επωφελή τη συνεργασία αυτή. Η Academy of Osseointegration θα μπορέσει να ενημερώσει για το έργο της τους συναδέλφους της Ελλάδας και των χωρών της Ανατολικής Μεσογείου.»


Με θέματα που κάλυψαν την εμφυτευματολογία, τη χειρουργική του στόματος, καθώς και όλες τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις του κλάδου, το HAOMS 2019 συνέβαλε καθοριστικά στην επιμόρφωση των συμμετεχόντων. Κατά τη διάρκεια του Συμποσίου, παράλληλα με το κεντρικό πρόγραμμα στην κύρια αίθουσα, διοργανώθηκαν masterclasses από προσκεκλημένους ομιλητές σε περιορισμένο κοινό, καθώς και πρακτικά σεμινάρια. Τέλος, για τη συμμετοχή στο HAOMS 2019 δόθηκαν 20 μόρια Συνεχιζόμενης εκπαιδευσης απο την Οδοντριατρική Ομοσπονδία Ελλάδος και 20 ακόμα απο τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Επίσης η Ομοσπονδία προσέφερε επιπλέον μόρια για κάθε masterclass & workshop.