ΝΕΑ

   

Με νέο όνομα και νέα δυναμική το Park Hotel

09/01/2012


Με νέο όνομα και νέα δυναμική το Park Hotel

Το Athens Park Hotel εδώ και 35 χρόνια κατέχει σημαντική θέση ανάμεσα στα ξενοδοχεία πολυτελείας της Αθήνας. Η πρόσφατη εντυπωσιακή ανακαίνιση του ξενοδοχείου και οι συνεχείς επενδύσεις, παρά την κρίση, στο ανθρώπινο δυναμικό και στη διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, οδήγησαν την Radisson Blu Hotels & Resorts, μια από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές εταιρείες διεθνώς, να επιλέξει το Athens Park Hotel για την είσοδό της στην ελληνική αγορά.

Τα Radisson Blu Hotels & Resorts είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα upper scale ξενοδοχείων στην Ευρώπη, μέρος της Rezidor Hotel Group, με περισσότερα από 260 ξενοδοχεία σε 65 χώρες. Αποτελεί ένα από τα πλέον αξιόπιστα και αναγνωρίσιμα ονόματα στη διεθνή τουριστική αγορά και συμμετέχει στον όμιλο Carlson, έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους φιλοξενίας στον κόσμο.

Από 1/1/2012 το ξενοδοχείο λειτουργεί με τη νέα ονομασία Radisson Blu Park Hotel Athens, ενώ η ιδιοκτησία και το management παραμένει στην οικογένεια Δεβερίκου. Τα υψηλά standards προδιαγραφών της Radisson Blue και η φιλοσοφία “Yes, I can” αποτελούν μια ολιστική εμπειρία φιλοξενίας που θα προσφέρεται στους πελάτες του ξενοδοχείου.

Το νέο Radisson Blu Park Hotel Athens

Με κεντρικό concept τη φύση, που συνδέεται άμεσα με το πρόσφατα αναγεννημένο πάρκο του Πεδίου Άρεως, οι καταξιωμένοι Έλληνες αρχιτέκτονες και σκηνογράφοι Γαβαλάς & Μουρίκης, έδωσαν ένα “urban nature” χαρακτήρα στο ξενοδοχείο, που εντυπωσιάζει από την πρώτη στιγμή τους επισκέπτες.

Οι συνεδριακές αίθουσες “Silver Forest”, “Atlantis” και προσεχώς η “Garden”, με state of the art εξοπλισμό, ανταποκρίνονται και στις πιο αυστηρές απαιτήσεις εταιρικών συναντήσεων και συνεδρίων. Εκτός από το lounge café “The Oak Room” στο lobby του ξενοδοχείου, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη γαστρονομία με δύο θεματικά εστιατόρια: Το ιταλικό εστιατόριο “Gallo Nero” και το βραβευμένο rooftop multi-asian restaurant “St’Astra East” με το πιο πανοραμικό sushi bar της πόλης και μαγευτική θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό.

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τον ιδιωτικό χώρο στάθμευσης 300 αυτοκινήτων και την προνομιακή θέση απέναντι από το καταπράσινο πάρκο του Πεδίου του Άρεως και δίπλα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, καθιστούν το ξενοδοχείο ένα νέο, μοναδικό προορισμό για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες και σημείο συνάντησης για τους Αθηναίους.