ΝΕΑ

   

Στην Gold List της αμερικάνικης έκδοσης του Conde Nast Traveler το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και το 2012

06/02/2012


Στην Gold List της αμερικάνικης έκδοσης του Conde Nast Traveler το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και το 2012

Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία συμπεριλαμβάνεται και φέτος στη διάσημη λίστα της αμερικάνικης έκδοσης του περιοδικού Condé Nast Traveler με τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, όπως αξιολογήθηκε από τους αναγνώστες του.

Το γνωστό περιοδικό Condé Nast Traveler επέλεξε το πιο πολυτελές και ιστορικό ξενοδοχείο της Αθήνας σαν ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και παγκοσμίως. Η «Μεγάλη Βρεταννία» κατατάχθηκε μεταξύ των κορυφαίων ξενοδοχείων στην περιοχή της Νότιας Ευρώπης - μια περιοχή γνωστή για τα μοναδικά και εκλεπτυσμένα ξενοδοχεία της – και αποτελεί μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση για το ξενοδοχείο.

H 18η ετήσια Gold List περιλαμβάνει 511 νικητές, που επιλέγονται από περίπου 8.000.000 αναγνώστες που απάντησαν στην έρευνα «Readers' Choice», επιλέγοντας έτσι τα καλύτερα ξενοδοχεία, resorts και κρουαζιέρες στον κόσμο. Τα βραβεία έχουν δημοσιευθεί στο τεύχος Ιανουαρίου 2012 του διάσημου περιοδικού Condé Nast Traveler. Η «Μεγάλη Βρεταννία» δεσμεύεται να συνεχίσει να δημιουργεί εξαιρετικές και αυθεντικές εμπειρίες για τους επισκέπτες της και να ευελπιστεί σε  περισσότερες αντίστοιχες σημαντικές διακρίσεις.