ΝΕΑ

   

Η Μ-Data συνεχίζει δυναμικά την επέκταση των υπηρεσιών Webcasting στο εξωτερικό

03/07/2012


Η Μ-Data συνεχίζει δυναμικά την επέκταση των υπηρεσιών Webcasting στο εξωτερικό

 

Μεγάλες εταιρίες Διοργάνωσης Φαρμακευτικών Συνεδρίων της Ευρώπης, εμπιστεύτηκαν την M-Data για τις ανάγκες webcasting στα φετινά συνέδρια EULAR του και DDF.
 
Πιο συγκεκριμένα, το Συνέδριο European League Against Rheumatism πραγματοποιήθηκε φέτος στο Βερολίνο στις 6-9 Ιουνίου. Η ομάδα της M-Data παρευρέθηκε στο Συνέδριο, καλύπτοντας ορισμένες ενότητες με υπηρεσίες Webcasting.  Αντίστοιχα η M-Data παρείχε τις υπηρεσίες της και στο Digestive Disorders Federation Conference, που πραγματοποιήθηκε στην γενέτειρα των Beatles, στο Λίβερπουλ, στις 17-20 Ιουνίου.
 
Η Μ-Data παρείχε στα δύο αυτά συνέδρια τη δημιουργία On-Demand Webcasting Υλικού, δηλαδή την καταγραφή video των ομιλητών, τον συγχρονισμό με τα PowerPoint slides αλλά και τη δημιουργία MENU πλοήγησης για μεγαλύτερη ευκολία.
 
Μετά το πέρας του EULAR, οι διοργανωτές απέστειλαν στην M-Data συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό και τις υπηρεσίες της: “Thank you SO much for your help and professionalism leading up to EULAR and on-site – it has been a real pleasure working with you and I hope certainly to have the opportunity to work with you in the future.”

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να δείτε δείγματα των εργασιών της M-Data, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.mdata.gr ή επικοινωνήστε στα: info@mdata.gr & 210 9962680.