ΝΕΑ

   

3ο Data Privacy & Protection Conference: Το τέλος είναι η αρχή

18/06/2018

3ο Data Privacy & Protection Conference: Το τέλος είναι η αρχή

Η διεθνής εμπειρία, οι πρακτικές λύσεις, τα συγκεκριμένα παραδείγματα αλλά και οι ευκαιρίες που προκύπτουν από το θεσμικό πλαίσιο προστασίας δεδομένων, βρέθηκαν στο επίκεντρο της θεματολογίας του 3rd Data Privacy & Protection Conference, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

περισσότερα...

Τελετή Απονομής των Digital Media Awards 2018

14/06/2018

Τελετή Απονομής των Digital Media Awards 2018

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Ιουνίου, στον Ιππόδρομο Αθηνών, η Τελετή Απονομής των Digital Media Awards 2018, τα βραβεία τα οποία διοργανώνει το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications, με σκοπό να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές και δουλειές στις Ψηφιακές Εκδόσεις και Μέσα.

περισσότερα...

Παραδοσιακές Κουρές προβάτων στο  Creta Maris Beach Resort

13/06/2018

Παραδοσιακές Κουρές προβάτων στο Creta Maris Beach Resort

Για έβδομη συνεχή χρονιά και στο πλαίσιο της φιλοσοφίας «We do local», το Creta Maris Beach Resort πραγματοποίησε την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018, παραδοσιακές Κουρές προβάτων.

περισσότερα...

Καλοκαίρι στο Porto ανεβαίνουμε Ursa

12/06/2018

Καλοκαίρι στο Porto ανεβαίνουμε Ursa

Με τις θερμοκρασίες στα ύψη και τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για διακοπές, το νέο μενού πιάτων και ποτών στο Ursa Minor Roof Top Bar Restaurant του Porto Palace Hotel Thessaloniki δια χειρός του Chef Χρήστου Σίσκου φέρνει γεύσεις και αρώματα καλοκαιριού στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

περισσότερα...

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία  στο Porto Carras Grand Resort!

11/06/2018

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία στο Porto Carras Grand Resort!

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού του Porto Carras Grand Resort, την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Porto Carras στα πλαίσια ενός καθιερωμένο πλέον θεσμού για το ιστορικό ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Σιθωνία Χαλκιδικής.

περισσότερα...