ΝΕΑ

   

Ακόμη μία εταιρία Οργάνωσης Συνεδρίων στο δίκτυο μελών του HAPCO

10/09/2014


Ακόμη μία εταιρία Οργάνωσης Συνεδρίων στο δίκτυο μελών του HAPCO

Την εγγραφή της στο Σύνδεσμο Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων μέσω του τμήματος της Medevents.gr, που δραστηριοποιείται στη διοργάνωση εξειδικευμένων επιστημονικών και επιχειρηματικών εκδηλώσεων, αποφάσισε η εταιρία INVENTICS A.E. με έδρα στη Θεσσαλονίκη και έτος ίδρυσης το 2000.
Η εταιρία INVENTICS AE, που αποτελεί πλέον μέλος του HAPCO στην κατηγορία «Επαγγελματίες Οργανωτές Συνεδρίων (PCOs)», αποτελείται επίσης από τα παρακάτω τμήματα:
• Το neoweb.gr, που εξειδικεύεται στην κατασκευή διαδικτυακών κόμβων και ηλεκτρονικών καταστημάτων, σε υπηρεσίες ονομάτων, φιλοξενίας και την προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων μέσω Internet.
• Το livemedia.gr, που εξειδικεύεται στη ζωντανή μετάδοση εκδηλώσεων, την κωδικοποίηση και διανομή video μέσω internet, την παραγωγή εκπομπών, ρεπορτάζ και κάλυψη δράσεων, εξασφαλίζοντας την καλύτερη ποιότητα μετάδοσης σε όλο τον κόσμο.
Το 2008 η INVENTICS επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Αθήνα, ενώ τον Ιανουάριο του 2011 ιδρύει την INVENTICS LTD με έδρα το Λονδίνο. Προσανατολισμένη στην εξωστρέφεια, προωθεί τις υπηρεσίες της παγκοσμίως.
Παράλληλα, μεριμνά για την ευημερία των πελατών και των εργαζομένων της αναπτύσσοντας σταθερές σχέσεις σεβασμού και συνεργασίας. Στόχος της INVENTICS Α.Ε. είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε όλο τον κόσμο.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε την παρουσίαση της εταιρίας εδώ.