ΝΕΑ

   

Τιμητικές διακρίσεις στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο & Workshops HAPCO

15/10/2008


Τιμητικές διακρίσεις στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο & Workshops HAPCO

Ο HAPCO, στο πλαίσιο του 5ου Πανελλήνιου Συνεδρίου & Workshops του, είχε αποφασίσει να απονείμει Τιμητικές Διακρίσεις στα Πανεπιστήμια της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη του ελληνικού συνεδριακού τουρισμού. Λόγω όμως της 60ης Συνόδου Πρυτάνεων και Προέδρων των Ελληνικών Πανεπιστημίων, η οποία θα λάβει χώρα στο Καρπενήσι την ίδια χρονική περίοδο με το συνέδριο του HAPCO και στην οποία θα συμμετάσχουν οι Πρυτάνεις - Αντιπρυτάνεις και οι Πρόεδροι - Αντιπρόεδροι όλων των Πανεπιστημίων της χώρας, η συγκεκριμένη απονομή αναβάλλεται.

Συνεχίζοντας ωστόσο το θεσμό των Βραβεύσεων, που αποτελούν παράδοση για τα Συνέδρια του HAPCO, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου αποφάσισε ομόφωνα να απονεμηθούν Τιμητικές Διακρίσεις στις ακόλουθες εξέχουσες προσωπικότητες του ελληνικού τουρισμού:

  • Τον κ. Νίκο Σκουλά, Πρόεδρο του Minoan International College και τέως Υπουργό Τουρισμού
  • Τον κ. Αριστοτέλη Θωμόπουλο, Πρόεδρο της HELEXPO Α.Ε. και της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης
  • Τον κ. Νίκο Δασκαλαντωνάκη, Πρόεδρο του Ομίλου «Ν. Δασκαλαντωνάκης – Grecotel»
  • Τον κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρίας Τουριστικής & Οικονομικής Ανάπτυξης Αθηνών - ΕΤΟΑΑ

Η έναρξη του Επίσημου Κοκτέιλ & Δείπνου – Gala του Συνεδρίου, στο πλαίσιο του οποίου θα πραγματοποιηθεί η Απονομή των Τιμητικών Διακρίσεων, θα γίνει την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009 και ώρα 21:00 στο Polis Convention Centre. Ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, έχει κληθεί να τιμήσει με την παρουσία του τόσο τις εργασίες του 5ου Πανελλήνιου Συνεδρίου & Workshops HAPCO, όσο και το Επίσημο Δείπνο – Gala του.
 
Σημειώνεται ότι το Σάββατο 7 Μαρτίου 2009 και ώρα 21:00 θα δοθεί «Αποχαιρετιστήρια Δεξίωση – Party» στο Classical Makedonia Palace προς τιμήν των καλεσμένων ομιλητών και συνέδρων του 5ου Πανελλήνιου Συνεδρίου & Workshops HAPCO.
 
Για περισσότερες πληροφορίες και Αίτηση Συμμετοχής επικοινωνήστε με τον HAPCO (210–7256541, hapco@hapco.gr) ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του (www.hapco.gr).