ΝΕΑ

   

Μέλος του HAPCO και η Active Mice του Ομίλου Mouzenidis Group

02/02/2015


Μέλος του HAPCO και η Active Mice του Ομίλου Mouzenidis Group

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Σύνδεσμο Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων - HAPCO έδειξε ο όμιλος Mouzenidis Group με την εγγραφή της εταιρίας Active Mice στην κατηγορία μελών του Συνδέσμου "Επαγγελματίες Οργανωτές Συνεδρίων". Η Active Mice αποτελεί τμήμα του Ομίλου Mouzenidis Group, δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία 12 χρόνια στους τομείς της διοργάνωσης συνεδρίων, εκδηλώσεων καθώς και παροχής ολοκληρωμένων επαγγελματικών και εταιρικών ταξιδιωτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο κατευθυντήριος άξονας δραστηριοποίησης της εταιρίας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που στοχεύουν στην επίτευξη των στόχων και την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών.

Η αξιοπιστία, ο επαγγελματικός χειρισμός και η αποτελεσματικότητα που έχει επιδείξει η Active Mice Mouzenidis Group στα χρόνια της λειτουργίας της, έχουν σαν συνέπεια την καταξίωσή της σαν μια από τις σημαντικότερες εταιρείες στον τομέα της διοργάνωσης εκδηλώσεων για τους πελάτες απ το εξωτερικό στην Ελλάδα.

Η εταιρεία Active Mice παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την οργάνωση κάθε είδους εκδήλωσης ανεξάρτητα από τον αριθμό των συμμετεχόντων:

• Ιδιόκτητη αεροπορική εταιρεία Ellinair με τακτικές πτήσεις - όλο το χρόνο  - με αφετηρία πάνω από 35 περιοχές της Ευρώπης και της Ασίας. To πλήρως καταρτισμένο προσωπικό συμβάλλει καθοριστικά στην καλύτερη εξυπηρέτηση των τουριστών από αυτές τις χώρες και από την Ελλάδα.

• O όμιλος  διαθέτει από το 2014, 80 γραφεία στο δίκτυο αποκλειστικών του συνεργατών σε 60 πόλεις του εξωτερικού, σε εννέα διαφορετικά κράτη, όλα υπό το brand name Mouzenidis travel και εξυπηρετείται επίσης από τα έντεκα ιδιόκτητα γραφεία στην χώρα μας.

• Πολυετής ηγετική θέση στον τομέα των τουριστικών υπηρεσιών σε ολόκληρη την Ελλάδα, με μοναδικά ξενοδοχεία και αναπτυγμένη τουριστική υποδομή.

Ιδιόκτητος στόλος λεωφορείων και άλλων οχημάτων, αναγνωρισμένος ως ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα.

Ύπαρξη VIP χώρων και παροχή αντίστοιχων υπηρεσιών στα αεροδρόμια της Μόσχας, Αθηνών, Ηράκλειου και ιδιόκτητο VIP αίθουσα με αποκλειστική παροχή υπηρεσιών στο αεροδρόμιο Μακεδονία στην Θεσσαλονίκη. 

Καταρτισμένο προσωπικό που θα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα σχεδιασμού, οργάνωσης και διεκπεραίωσης συνεδρίων και εκδηλώσεων.

Διοργάνωση πολυτελών διακοπών και Vip υπηρεσίες στην Ελλάδα: μεταφορά με minibus, ενοικίαση ιστιοφόρων, εξατομικευμένες ξεναγήσεις, γαμήλιες τελετές, οργάνωση γιορτών κ.α. Επιπλέον, στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης υπάρχει VIP αίθουσα με υψηλό επίπεδο σέρβις και άνεση.

Πολυτελείς εσωτερικοί χώροι και άριστος σκηνικός εξοπλισμός των πλατφόρμων εκδηλώσεων.

Ενδιαφέρουσες διαδρομές στα πλαίσια του Team building.

Στενή συνεργασία με όλα τα τμήματα της εταιρείας Mouzenidis Travel, με χρήση της ισχυρής βάσης του Ομίλου Μουζενίδη, καθώς και της υποδομής του.

Η κύρια δραστηριότητα της MOUZENIDIS GROUP επικεντρώνεται σε διάφορες βασικές κατευθύνσεις της επιχειρηματικότητας με σκοπό τη βελτιστοποίηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών: ανάπτυξη του τουριστικού τομέα, αερομεταφορές και ενοποίηση πτήσεων, ξενοδοχειακή επιχειρηματικότητα, προσκυνηματική δραστηριότητα, εκπαίδευση στην Ελλάδα, ιατρικός τουρισμός, Οργάνωση επαγγελματικών ταξιδιών και εκδηλώσεων, οργάνωση γαμήλιων τελετών στην Ελλάδα, αποδοχή αγοραπωλησίες, κατασκευή και εκμετάλλευση διαφόρων ακινήτων, Διοργάνωση διακοπών για τους Vip πελάτες και παροχή Vip υπηρεσίες, παροχή υπηρεσιών φύλαξης χώρων, παραγωγή και πώληση κρασιού και ελαιόλαδου.