ΝΕΑ

   

Συνεργασία HAPCO και ARIA Fine Catering

19/02/2015


Συνεργασία HAPCO και ARIA Fine Catering

Την έναρξη συνεργασίας με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων - HAPCO αποφάσισε στην αρχή της νέας χρονιάς η εταιρία ARIA Fine Catering, εγγραφόμενη στο δίκτυο μελών του Συνδέσμου, υπό την κατηγορία "Εταιρίες Επισιτισμού".

Από το 1997, η ARIA Fine Catering προσφέρει εκλεκτά μενού και υπηρεσίες catering για επαγγελματικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, είτε σε χώρους υπό τη διαχείρισή της, είτε οπουδήποτε στην Αθήνα και στα κοντινά νησιά.

Η ARIA Fine Catering είναι ο αποκλειστικός caterer και διοργανωτής εκδηλώσεων στο Island Art & Taste, την ιδανική τοποθεσία για γάμους, κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις, στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Η ARIA Fine Catering είναι επίσης ο κύριος συνεργάτης catering του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και αποκλειστικός caterer του Metropolitan Expo, του μεγαλύτερου εκθεσιακού κέντρου στην Ελλάδα, που βρίσκεται δίπλα στο Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Η εταιρεία έχει επενδύσει σημαντικά στην ανάπτυξη, λειτουργία και διαχείριση των δύο εστιατορίων και των επτά καταστημάτων καφέ που διατίθενται στο Athens Metropolitan Expο, όπου διοργανώνονται τα Ποσειδώνια – η μεγαλύτερη διεθνής ναυτιλιακή έκθεση που λαμβάνει χώρα κάθε δύο χρόνια.

Οι υπηρεσίες της:
• Corporate banqueting
• Gala dinners
• Εκδηλώσεις γάμου και βάφτισης
• Κοινωνικές εκδηλώσεις
• Private Chef στο σπίτι σας
• BBQ / Picnic
• Celebration Box
• Πρόταση χώρων εκδηλώσεων

Η εταιρεία, στο πλαίσιο λειτουργίας των διεθνών προτύπων και προδιαγραφών, έχει ενταχθεί στα Διεθνή Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων με την απόκτηση πιστοποιητικών για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της, σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 22000: 2005.

Η ARIA Fine Catering στηρίζει το ΜΠΟΡΟΥΜΕ, την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό, σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης, τα τελευταία 4 χρόνια ενώνει τις δυνάμεις της με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», την εθελοντική μη κυβερνητική οργάνωση που ασχολείται με τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά, για έναν κοινό σκοπό – να βοηθήσει τα παιδιά που τους λείπει το χαμόγελο.

Στοιχεία επικοινωνίας:
ARIA Fine Catering
Χαριλάου Τρικούπη 85A
14563 Κηφισιά, Αττική
Τηλ: 210 9656388
Email: corporate@aria.gr
URL: http://www.aria.gr
www.facebook.com/AriaFineCatering
www.pinterest.com/ariagr/