ΝΕΑ

   

Δυναμικά ‘παρών’ και το 2008 στην BTC ο HAPCO

10/10/2008


Δυναμικά ‘παρών’ και το 2008 στην BTC ο HAPCO

Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε και φέτος η παρουσία της Ελλάδας στην 24η έκθεση BTC International 2008 (Borsa del Turismo Congressuale), που πραγματοποιήθηκε 6-7 Νοεμβρίου στο νέο εκθεσιακό κέντρο Fiera di Roma της ιταλικής πρωτεύουσας.
 
O HAPCO (Hellenic Association of Professional Congress Organizers) φιλοξενήθηκε στο μοναδικής αισθητικής περίπτερο του ΕΟΤ, συμβάλλοντας με την παρουσία του αποτελεσματικά στις προσπάθειες του Γραφείου ΕΟΤ Ρώμης και πιο συγκεκριμένα στις δράσεις του Προϊσταμένου του κ. Μάριου Σκληβανιώτη για την προβολή της «συνεδριακής» Ελλάδας στο εξωτερικό.
 
Η Γενική Διευθύντρια του Συνδέσμου, κα Λύντια Μαστρονικολή, μαζί με αρκετούς συνεκθέτες του ΗΑPCO, πραγματοποίησαν στο πλαίσιο της έκθεσης σημαντικές επαγγελματικές επαφές, διαπιστώνοντας με χαρά το ενδιαφέρον των Ευρωπαίων “Hosted Buyers” για διοργάνωση συνεδρίων και εταιρικών εκδηλώσεων στην χώρα μας.
 
Αξίζει να αναφερθεί πως η έκθεση, που απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες του συνεδριακού τουρισμού, ήταν φέτος πιο διεθνής από ποτέ, χάριν στις συνεργασίες που εξασφάλισε το 2008 με τις Ενώσεις ACTE (Corporate Travel Executives Association) και ESAE (European Society of Association Executives), ενισχύοντας κατ’ αυτό τον τρόπο τον αριθμό των “corporate buyers”.