ΝΕΑ

   

Στο δίκτυο μελών HAPCO και η SWOT - Simple Way Of Tourism

19/10/2015


Στο δίκτυο μελών HAPCO και η SWOT - Simple Way Of Tourism

Μετά από δύο χρόνια δυναμικής παρουσίας στον τομέα παροχής υπηρεσιών Διαχείρισης, Πωλήσεων & Marketing αποκλειστικά για τουριστικές επιχειρήσεις  και έχοντας στο χαρτοφυλάκιο της ήδη δύο πετυχημένες διοργανώσεις του Business Travel Professionals Forum, η εταιρία SWOT εισέρχεται πλέον δυναμικά και στην αγορά του MICE με την εγγραφή της στο Σύνδεσμο Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων - HAPCO.

 

Το όνομα της SWOT, προέρχεται από τα αρχικά της φράσης Simple Way Of Tourism, παραπέμποντας και στη βασική μέθοδο ανάλυσης του marketing: Strengths, Weaknesses, Opportunities, Threats. Φιλοσοφία & Στόχος της SWOT είναι να αναδείξει τους συνεργάτες της, με τις καλύτερες και πιο άμεσες λύσεις, στον τομέα δράσης τους, ώστε να εδραιωθούν στη θέση που τους ανήκει στην τουριστική - και όχι μόνο - αγορά του τόπου τους.

 

Η SWOT δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού και εξειδικεύεται στη Διαχείριση & Οργάνωση Τουριστικών Επιχειρήσεων, στην Εκπροσώπηση & Προώθηση Πωλήσεων και σε ολοκληρωμένες υπηρεσίες Marketing.

 

Η SWOT είναι η επίσημη διοργανώτρια του Business Travel Professionals Forum, της μεγαλύτερης συνάντησης επαγγελματιών του τουρισμού στη χώρα μας, με τη συμμετοχή των κορυφαίων ξενοδοχείων, ταξιδιωτικών γραφείων & εμπορικών εταιρειών της διεθνούς αγοράς.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το επικείμενο 3ο Business Travel Professionals Forum (10-11 Δεκεμβρίου 2015, Metropolitan Hotel) μπορείτε να βρείτε εδώ .

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Simple Way Of Tourism - SWOT

Λεωφ. Mεσογείων & Φανερωμένης 2Α Χολαργός, Αθήνα, T.K.:15561 (πλησίον Μετρό)

Τηλ.: 210 - 6525520

E-mail: contact@swot.gr

URL: www.swot.gr